Losing my religion cover
Miałam kiedyś zapisany cover piosenki REM-Losing my religion, już próbowałam z czatem gpt i nic nie pomógł, może ktoś zauroczył się w tym konkretnym wykonaniu jak ja- szukam gdzie to odsłucham i jak nazywa się ten wykonawca, przegrzebałam yt ale ciężko dość mocno na ślepo. Wydaje mi się, że był to program AGT, lata pomiędzy 2005-2015 ciężko mi określić chat podpowiadał lata 2012 lub 2014, było to wykonanie chłopaka moim zdaniem w przedziale 16-20 lat, wykonanie było bardzo emocjonujące szczególnie inny od oryginału był fragment "that's me in the corner" taki z pazurem głośniejszy i mocniejszy śpiewał fragment wydaje mi się, że zaśpiewał 2 pierwsze zwrotki i samo zakończenie napewno ostatnie było "just a dream" ogólnie na pierwszy rzut skromny zwykły chłopak, a później dał taki popis w wykonaniu, jeśli dobrze pamiętam podczas śpiewania miał dość bogatą mimikę, która dodawała jeszcze więcej emocjo do tego występu
Odpowiedzi
strzelam rok 2006... Ryan Star
Niestety to nie ten chłopak ale dokładnie takie wykonanie ! Więc ten którego szukał ewidentnie skopiował 1:1 aranżację Ryana jeśli to on był pierwszy z taką propozycjà