Jaka to piosenka

Cześć Szukam piosenki, niedawno była często w radiu. Śpiewa gość ok 40 przynajmniej refren :) grubym zachrypniętym głosem i ja tylko mam w głowie takie słowa, pojęcia nie mam jak je się pisze ale fonetycznie to "Asereje. Asereje" trochę je przeciąga i kilku sekundowa pauza jest między nimi :) Nie jest to Las Ketchup Dzięki za pomoc

Odpowiedzi

• Free "All right now". W pierwszej zwrotce kilkakrotnie padają słowa "I said hey", które brzmią podobnie do "Asereje".

• Ewentualnie Rea Garvey- Wild Love. I nawet lekka chrypa by się zgadzała.

• Niestety to nie te utwory. To bardziej popowa piosenka, możliwe że jakiś cover. Kurczę niedawno w radiu ją dość często puszczali a teraz nigdzie nie można jej znaleźć, już youtuba drugi raz przesłuchuje:)

• To trzeba bardziej doprecyzować. Utwór szybki czy wolny? Chłop sam śpiewa w utworze czy ktoś jeszcze? Biały czy czarny? Czy utwór jest po angielsku? Jakieś charakterystyczne instrumenty zostały użyte? Jakie radio puszczało ten utwór i kiedy to było na osi czasu?

• Jeszcze jedna piosenka przyszła mi na myśl, choć pewnie nie o tą chodzi, bo nie ma "przeciągania". X Ambassadors "Renegades". Kilka lat temu bardzo popularna.

Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.