Co to za piosenka ?
Szukam pewnej znanej lata temu piosenki. Utwór śpiewała kobieta, wielce prawdopodobne, że czarnoskóra wnioskując po barwie głosu jeśli oczywiście dobrze pamiętam brzmienie oryginalnej wersji tej piosenki. Piosenka prawdopodobnie z lat 90 albo początku lat 2000. Piosenka była swego czasu dość znana i z tego co pamiętam dosyć często puszczana w radio. A żeby było Wam łatwiej rozszyfrować o jaki kawałek mi konkretnie chodzi to zamieszczam poniżej melodię refrenu tej piosenki zagraną przeze mnie na pianinie. Mam nadzieję, że komuś z Was coś przyjdzie do głowy co to jest. Nie wiem czy tak dokładnie to zagrałem jak to było w oryginale jeśli chodzi o melodię, ale tonacja napewno ta w której to zagrałem w tym nagraniu poniżej. Myślałem o Lutricii McNeal, ale jakoś nie mogłem tego znaleźć próbując szukać po Jej piosenkach.
Odpowiedzi
Na razie zaproponuję Gabrielle-Rise. Choć to pewnie nie to.
No niestety, to nie to choć stylowo chyba trochę podobne i tempo też porównywalne z tym o co mi chodzi.
No domyślam się bo to nie był mój pierwszy pomysł chodzi mi jeszcze jedna piosenka po głowie ale tytułu nie mogę skojarzyć. Jak sobie przypomnę to oczywiście podam.