:D ubawiłam się na tym ostatnim, ale nie, niestety nic z powyższych. Najbardziej podobny w głosie i ogólnym charakterze piosenki jakiej szukam okazał się być Harry Belafonte z wersji koncertowej. Jednak nadal to nie to.
The Tokens - The Lion Sleeps Tonight
Nie nie, to nie.
a może to :
CENTORY - The Spirit
Niestety żadne z tych dwóch :(
up
To jeszcze może być coś od zespołu Chilly. Może niekoniecznie "Sacrifice" bo mieli więcej takich "afrykańskich" piosenek.
To nie to, ale przesłucham ich utwory, może akurat :)
Zapytanie nadal aktualne
Ponawiam
Wiem, że to raczej nie to, ale kto wie, może jednak:
Yeha-Noha (Wishes Of Happiness And Prosperity)
Polecam też sprawdzić Deep Forest, oni mają sporo utworów podobnych do opisanych przez ciebie.
@Lourie Deep Forest to za młody zespół, ja to miałam na kasecie w połowie lat 80tych. A Yeha-Noha to nie to, chociaż świetne :> Dzięki
Nadal szukam.
Kurde, może Marek Sierocki by pomógł lub nawet Niedźwiecki?!
Odpowiedzi
:D ubawiłam się na tym ostatnim, ale nie, niestety nic z powyższych. Najbardziej podobny w głosie i ogólnym charakterze piosenki jakiej szukam okazał się być Harry Belafonte z wersji koncertowej. Jednak nadal to nie to.
The Tokens - The Lion Sleeps Tonight
Nie nie, to nie.
a może to :
CENTORY - The Spirit
Niestety żadne z tych dwóch :(
up
To jeszcze może być coś od zespołu Chilly. Może niekoniecznie "Sacrifice" bo mieli więcej takich "afrykańskich" piosenek.
To nie to, ale przesłucham ich utwory, może akurat :)
Zapytanie nadal aktualne
Ponawiam
Wiem, że to raczej nie to, ale kto wie, może jednak:
Yeha-Noha (Wishes Of Happiness And Prosperity)
Polecam też sprawdzić Deep Forest, oni mają sporo utworów podobnych do opisanych przez ciebie.
@Lourie Deep Forest to za młody zespół, ja to miałam na kasecie w połowie lat 80tych. A Yeha-Noha to nie to, chociaż świetne :> Dzięki
Nadal szukam.
Kurde, może Marek Sierocki by pomógł lub nawet Niedźwiecki?!