Stara piosenka techno
Pulaski
Użytkownik
Witam poszukuje moje opus magnum starej piosenki techno obstawiam że to lata 99 do 2003 chyba nie jestem pewien miałem ją na płycie lecz mi zagineła. Byly tam piosenki np blank jones dj fans and freaks czy bla bla dark mix dlatego obstawiam że to ten rocznik. Cieżko będzie ją opisac bo słow nie miała. Miała charakterystczny dzwięk i trwała coś koło 6.10minut.pamiętam że miedzy bitem czasem jedynym ludzkim dzwiękiem był: łebe beb beb wiem smiesznie to brzmi ale nie umiem tego inaczej napisać. Szukam piosenek z tego okresu i nic na ten moment
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Czy to była płyta Techno Beats? Bo jeśli tak, to wszystkie te płyty są dostępne na YouTube. Pamiętam, że była jedna właśnie z Blank Jones i były tam świetne utwory. Może pomogłem jakoś.
Nie to była składanka, utwór z internetu. Ale popatrze moze bedzie tam ta piosenka
Ten odgłos łe be beb to jest jak np jak odglos pac mana w roznych remixach
Bump
Zapraszam na moją play listę starych dobrych hitów:) https://youtube.com/playlist?list=PLT22ihX-dc2YutCkq_Y99YQkOvSp1JpeW&feature=shared
Gigi D'Agostino Bla Bla Bla
89ers - Wap bam boogie
Bump
Gigi D'Agostino - Arabian Techno
Niestety to zupelnie inaczej brzmialo kurcze nie mam utworu zeby dac podobnego do tego co szukam hmm
To bylo bardziej na lata co byla piosenka blank joanes dj fan and freaks
Albo miraluna one day special remix ta chyba piosenke mialem na płycie z ta co szukam czyli obstawiam lata 2003- 2004 w sumie z checia jak ktoś zna piosenke do tej miraluny tez z chęcią poslucham
Może coś Crazy Frog'a?
Spróbuj to "Various – Trance Voices Volume Eleven" na Discogs.Może tu znajdziesz.
Nie na pewno nie z crazy frog ten bit z czegos byl tylko nie moge se przypomniec z czego tzn podobny do czego szukam. Podobny chyba byl z malanci deep dtiep. Popatrze na ten discogs