To żadna z tych piosenek.
Rytm był taki jak zanuciłam i zapisałam PAM_PAM_PAM __ PAM PA PA RAM PAM PAM - gdzie przy tej dłuższej pauzie ( __ ), która trwała pewnie z sekundę było słychać jakby echo tych trąbek takie dodatkowe wtedy PAM PAM .
Jeszcze raz dodaję audio i powtórzę to, co już napisałam:
Rytm był taki jak zanuciłam i zapisałam PAM_PAM_PAM __ PAM PA PA RAM PAM PAM - gdzie przy tej dłuższej pauzie ( __ ), która trwała pewnie z sekundę było słychać jakby echo tych trąbek takie dodatkowe wtedy PAM PAM
Odpowiedzi
To zupełnie nie ta piosenka
Da Hool - meet her at the Loveparade
czy to czasem nie było bardziej BAM BAM BAM BAM trąbka i dalej bębny?!
To żadna z tych piosenek. Rytm był taki jak zanuciłam i zapisałam PAM_PAM_PAM __ PAM PA PA RAM PAM PAM - gdzie przy tej dłuższej pauzie ( __ ), która trwała pewnie z sekundę było słychać jakby echo tych trąbek takie dodatkowe wtedy PAM PAM .
Ponawiam prośbę
Scatman - jak wpiszesz jakies pamparam cos bylo takiego
Nie. Tam nie było śpiewane te PAM PAM PAM. Zapisałam tak rytm jaki w tej piosence był. W tej piosence chyba w ogóle nie było słów tylko sama muzyka.
@olka321
Edit: Na poprzedniej stronie jest audio ale niestety, nic mi to nie mówi :/
To może spróbuj chociaż zanucić melodie tej trąbki i wrzucić na jakiś hosting. Ulatwiło by nam to znacząco poszukiwania.
Ponawiam prośbę
Ponawiam prośbę
Ponawiam prośbę
Może Kosmonova Ayla
To też nie to.
Jeszcze raz dodaję audio i powtórzę to, co już napisałam:
Rytm był taki jak zanuciłam i zapisałam PAM_PAM_PAM __ PAM PA PA RAM PAM PAM - gdzie przy tej dłuższej pauzie ( __ ), która trwała pewnie z sekundę było słychać jakby echo tych trąbek takie dodatkowe wtedy PAM PAM