Jaki to utwór trance z roku 2005/2006?
Witajcie,
co to może być za kawałek? Utwór pochodzi najprawdopodobniej z roku 2005/2006. Prowadzący z audycji podaje ostatni utwór Airwave - Save me (Whiteroom Remix), ale później wskakuje drugi utwór o którym nie wspomniał. Shazam czy Google i inne aplikacje nie rozpoznają tego utworu. Jakość dźwięku nie powala bo nagrywane smartfonem przy głośniku, ale może ktoś coś skojarzy.
Pozdrawiam :)
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Reszta utworu w fragmentach
Utwór może być jednak z roku 2007 lub 2008, a nie jak założyłem w wątku. Na kasecie miałem nagraną składankę miksowaną przez Thrillseekersa - Nightmusic Vol. 1 z 2006 roku. Ponieważ znałem track listę tej kompilacji to nagrywałem ponowne na tej kasecie inne kawałki. Pierwszy ,,wtrącony'' kawałek był Marcela Woodsa - Advanced, a nastepnie prowadzący podał na zakończenie Airwave - Save me. Szukałem w necie wpisując te dwa utwory w nadzieji, że znajdzie mi trackliste, ale nic nie znajduję.
Spawdz Gitano - Tenerife.
PS fajnie, ze jeszcze ktos slucha takiej muzy (czyt. Thrillseekers ;)
Do [link:tranceaddict.com]. 'starocie' - jakbys chcial i/lub miach ochote posluchac.
Dzięki za link, niestety to nie jest ten utwór. Ostatnio z powodzeniem namierzyłem utwór Unreal - Replicants. Tyle, że kompilację miksował Orkidea w 2006 roku i namierzylem track listę. Shazam i Google ponownie zawiodło pomimo czystego nagrania i tego, że kawałek istnieje w YT
Nagrane trochę ciszej. Dźwięk jest nieco bardziej czysty. Ktoś rozpozna co to za utwór?
Dalej
Nikt nic nie kojarzy?
Spróbuję znaleźć
A wogóle daj całe na [link:vocaroo.com]
Masz jeszcze info o tym?
Napisz coś jak jesteś
Chyba się udało [link:voca.ro]
Masz sprzęt do zdigitalizowania tej kasety?
Udało mi się odnaleźć zdigitalizową wersję utworu. Może to pomoże? [link:voca.ro]
Pomoże. I to jak