I znów problem z 3 utworami, ktore zamieszczam.
W jednym pobrzmiewa mi wokal jakby to byl Henri Seroka. A co po dwoch pozostalych nie mam nawet przypuszczen.
Ktoś pomoże?
Staram się ale jest mały problem mam rozpoznane kawałki tekstu "himmel hoch und unter ihr' " i " die augen auf und zuuuu" "Heute noch was gestern war" to co znajomy niemiec usłyszał ale i tak nic to nie daje, masa piosenek religijnych wyskakuje tak samo Henri Seroka tutaj nic nie ułatwia. Jak mnie oświeci to wyślę odpowiedź.
Odpowiedzi
Hmm, chyba trudniejsze niż myslałem.
..nie tracę nadziei
[link:download.net.pl]
program nie rozpoznaje ani jednego nagrania, szmelc rozpozna jedynie Queen, Lady GaGa itp. czyli to co każdy zna bez pomocy takich ,,wynalazków"
Może teraz?
..a jeszcze gdyby tę pierwszą udalo sie zidentyfikować, byloby cudnie.
Staram się ale jest mały problem mam rozpoznane kawałki tekstu "himmel hoch und unter ihr' " i " die augen auf und zuuuu" "Heute noch was gestern war" to co znajomy niemiec usłyszał ale i tak nic to nie daje, masa piosenek religijnych wyskakuje tak samo Henri Seroka tutaj nic nie ułatwia. Jak mnie oświeci to wyślę odpowiedź.
To nie musi byc Seroka. Nawet wątpię by był. Po prostu glos troszkę moze podobny. Thx za fatygę. :)