Utwór rockowy z frazą "Rolling Stones" w refrenie.
Jak w temacie. Słyszałem raz w radio i o ile dobrze pamiętam w refrenie lub w zwrotce było na pewno "Rolling Stones" i być może słowo "beybe". Klasyczny rock, na pewno nie zespołu Rolling Stones. Dzięki za pomoc, bo jak wpisuje Rolling Stones, to mam milion ich piosenek. Dzięki.
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
The Temptations - Papa Was A Rolling Stone
Niestety ale dzięki. Zdecydowanie chodzi o nowszy kawałek. Tak zgaduję, że nie powinien mieć więcej niż kilka lat ale, to tylko zgadywanie. Słyszałem go na 90% w lato 2020 albo ewentualnie na 10% w lato 2021. Na pewno nie dalej. Nie wykluczone, że w tym czasie, to była nowość. Na ponad 90% w refrenie była fraza "Rolling Stones", na 10% w zwrotce, a na 1000% w utworze. Ktoś słuchał tego na cały gwizdek w samochodzie. Jak już rockowy utwór mi się podobał, to na pewno nie jedna osoba powiedziałaby, że wpada w ucho. Dziękix10000
to kobieta spiewala czy mezczyzna ?
słabo pamiętam, tak na 50% mężczyzna, na 50% kobieta : ) Na prawdę mi się rozmywa i nie pamiętam
Może audioslave - rolling stone
Suzi Quatro - Rolling stone
Black Stone Cherry - Like I Roll
sprawdż jeszcze nagranie ,,Papa Was A Rolling Stone", np. w wykonaniu George Michaela, jest trochę innych wersji tej piosenki, może to ktoś niedawno nagrał
spróbuj tutaj popatrzeć [link:lyrics.com]