A może ten tekst brzmiał "Let's have a party". Taki utwór mieli Backstreet Boys. Zobacz jeszcze "Let's get it started" The Black Eyed Peas - to jest bardziej znane.
Może "Vengaboys - We like to Party!"? Ogólnie piosenki Vengaboys wszystkie są w tym stylu. Oprócz tego w tym stylu jest też: "Sun Fun Baby - Passion Fruit", ale to raczej nie piosenka, której szukasz.
Odpowiedzi
A może ten tekst brzmiał "Let's have a party". Taki utwór mieli Backstreet Boys. Zobacz jeszcze "Let's get it started" The Black Eyed Peas - to jest bardziej znane.
Niestety to żaden z tych, w refrenie (tak myślę) to było i śpiewała kobieta... przynajmniej te słowa.
Może "Vengaboys - We like to Party!"? Ogólnie piosenki Vengaboys wszystkie są w tym stylu. Oprócz tego w tym stylu jest też: "Sun Fun Baby - Passion Fruit", ale to raczej nie piosenka, której szukasz.
Niestety nie...
Potrafisz zanucic/wygwizdac? Bedzie prosciej.
[link:vocaroo.com]
mi się z tym skojarzyło - to facet, ale jeśli ktoś usłyszy w radiu, można wziąć za kobietę, bo ma wysoki głos
1996 rok
Przetrzepując swoją starą nokię 3310 odnalazłem fragment gdzie jest interesujący mnie kawałek w jakiejś składance.
nas nie dogoniat tatu
Tak jest, przynajmniej to z głowy!