Poszukuję teledysku z MTV ROCK, pamiętam końcówkę. Dziewczyna widzi śmierć swojego partnera/chłopaka jak uderza w niego jadącego samochodem uderza auto. następie ona się budzi, on już odjeżdża, a ona próbuje go powstrzymać ale jej się nie udaje i to kilka razy się powtarza.
hej szukam piosenki, która leciała 4 lutego 2014 r o godzinie gdzie 14 ,15 na mtv rocks pamiętam tylko ze zespol miał naze litere R a z teledysku tylko pamiętam taka dziewczyna z rozmazanym makijażem plisssssss pomocy
Witam.Szukam piosenki , która leciała w programie Biggest! Hottest! Loudest! w dniu 26.03 koło 15:30śpiewał jeden koleś a muzyka była nasączona głębokim basem coś podobne do Flux-i cant stop , wydaje mi się ,że śpiewał maybe i (i coś dalej lecz nie wiem co).
Witam, poszukuję numeru, niestety nie wiem jak nazywa się wykonawca, ani nie znam tytułu. Ale... wiem jak wygląda teledysk :) Koleś leży półnagi (chyba ma sporo tatuaży na rękach) na podłodze (chyba to jest podłoga) w czerwonej czapeczce z daszkiem, a na nim kobieta również półnaga i go całuje po torsie. Tak się dzieje przez cały teledysk. Piosenka spokojna, z tego co kojarzę to zwykle widziałam ją w godzinach nocnych, późno wieczornych. Kojarzę ją z przełomu roku 2013/2014 lub początku 2014. Teraz nie mogę na nią trafić :( Proszę pomóżcie....
Witam. Poszukuję piosenki, którą kilka lat temu widziałem na mtv rock. Jedyne co pamiętam to, że dwóch młodych mężczyzn niosło na plecach kosmitę, a szli przez pustynie. Kosmita powoli tracił swoje ręce, nogi, itp. Byłbym wdzięczny za tytuł. Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
Hej,szukam piosenki która kiedyś często leciała na mtv . Pamiętam tylko teledysk. Wiem,że śpiewaja ta pisoenke 3 dziecwzyny i one stanowią zespół,głowna woklistka ma długie ciemne włosy i one stoją na scenie w jakimś klubie i graja na gitarez a jkiś facet płacze. Muzyka jest rockowa troche retro .
Bry. Jakiś czas temu słyszałam utwór wykonywany przez kobietę. Pamiętam tylko iż miała ona niezbyt długie brązowe włosy, śpiewała na czarnym tle i co jakiś czas było ją widać w jakimś fioletowym świetle. Nie wiem gdzie mogę to znaleźć, a teledysk lata mi nieustannie po głowie.
hej, ok 2.00 w nocy z wczoraj na dzisiaj (3/4.06) na mtv rocks leciała piosenka, której teraz poszukuję. zespół składał się z 3 gości, tekst w języku angielskim, w tekscie padły chyba słowa "get up get up everybody" i "need it need it" ale nie jestem pewna :( teledysk był dość dynamiczny jak sama piosenka, śpiewali przeważnie gdzieś na jakiejś plaży?? czy jakimś pustym miejscu. wiem żemało szczegółów ale moze jednak ktos kojarzy??
Cześć. Szukam piosenki, teledysk widziałam na MTV Rocks 4 marca wieczorem. Nie potrafię jej znaleźć. Młody mężczyzna w grubych okularach biega po lesie, a kamerę trzyma ktoś, który wydaje się go gonić. Obraz skacze, jakby kamerzysta biegł za wokalistą. Teledysk jakby kręcony w ciemnościach. Piosenka po angielsku
Proszę. Poszukuję piosenki, teledysku z dziewczynką blondynką która w starodawnych okularkach jedzie na rowerku. Jest pokazana cały czas z przodu i pedałuje. Teledysk jest bardzo stary i ta dziewczynka jest cały czas z perspektywy kamery od przodu.
Odpowiedzi
może to?
Poszukuję piosenki, którą kilka lat temu widziałem na mtv rock. Jedyne co pamiętam to, że dwóch młodych mężczyzn niosło na plecach kosmitę, a szli przez pustynie. Kosmita powoli tracił swoje ręce, nogi, itp. Byłbym wdzięczny za tytuł. Z góry dziękuję i pozdrawiam. :)
Jakiś czas temu słyszałam utwór wykonywany przez kobietę. Pamiętam tylko iż miała ona niezbyt długie brązowe włosy, śpiewała na czarnym tle i co jakiś czas było ją widać w jakimś fioletowym świetle. Nie wiem gdzie mogę to znaleźć, a teledysk lata mi nieustannie po głowie.
Piosenka Vance Joy-Riptide
Cześć. Szukam piosenki, teledysk widziałam na MTV Rocks 4 marca wieczorem. Nie potrafię jej znaleźć. Młody mężczyzna w grubych okularach biega po lesie, a kamerę trzyma ktoś, który wydaje się go gonić. Obraz skacze, jakby kamerzysta biegł za wokalistą. Teledysk jakby kręcony w ciemnościach. Piosenka po angielsku
Proszę. Poszukuję piosenki, teledysku z dziewczynką blondynką która w starodawnych okularkach jedzie na rowerku. Jest pokazana cały czas z przodu i pedałuje. Teledysk jest bardzo stary i ta dziewczynka jest cały czas z perspektywy kamery od przodu.
Dj Dado - X-Files (ale to nie rock/metal)