Dobra szukam dalej i w końcu znajdę
A to ?
Z 'przeciąganym' słowem kojarzy mi się Bebe Rexha - In the name of love albo Ava Max - Alone
Żadne z tych, tamto brzmiało szybciej, żwiawiej. I na pewno ma jakieś kilka lat A te ''Hello'' francuskiego DJa to znam, to co grają w tenis. To nie o to chodzi.
Ale dzięki za pomoc, w końcu się znajdzie :)
Szukamy dalej
Mało prawdopodobne ale może to
Bez większego przekonania zaproponuję to:
odnośnie 'Say' To moja propozycja to Doja Cat - Say So
ale z kolei nie ma Hello
Deep Dish - Say Hello
Ten kawałek jest trochę za stary ale no może.
Niestety żadne z powyższych, ale już bliżej tego, czego szukam, jeśli chodzi o rodzaj.
Dzięki za podesłane propozycje!
@Pacio nie to, ale fajnie się słuchało przynajmniej :)
Słuchajcie moi drodzy. Znalazłem! Znalazłem remix tego, ale nie oryginał, ale teraz znalezienie głównej wersji będzie łatwizną :D
Ok, znalazłem oryginał.
Dzięki wszystkim za pomoc. Następnym razem popatrzę na ekran, jak będzie leciała jakaś wpadająca w ucho nutka albo po prostu lepiej się wsłucham :D
ps. No i widzicie, nie było to ''hello'' ani ''love'' tylko ''more'' ! Jaki ten angielski trudny i piękny zarazem.
Sprawdzałem na tej stronie i ESKE i 4FUN, ale nic nie było takiego, może sam spróbuj [link:malopolskie-media.info]
Odpowiedzi
Dobra szukam dalej i w końcu znajdę
A to ?
Z 'przeciąganym' słowem kojarzy mi się Bebe Rexha - In the name of love albo Ava Max - Alone
Żadne z tych, tamto brzmiało szybciej, żwiawiej. I na pewno ma jakieś kilka lat A te ''Hello'' francuskiego DJa to znam, to co grają w tenis. To nie o to chodzi.
Ale dzięki za pomoc, w końcu się znajdzie :)
Szukamy dalej
Mało prawdopodobne ale może to
Bez większego przekonania zaproponuję to:
odnośnie 'Say' To moja propozycja to Doja Cat - Say So
ale z kolei nie ma Hello
Deep Dish - Say Hello
Ten kawałek jest trochę za stary ale no może.
Niestety żadne z powyższych, ale już bliżej tego, czego szukam, jeśli chodzi o rodzaj.
Dzięki za podesłane propozycje!
@Pacio nie to, ale fajnie się słuchało przynajmniej :)
Słuchajcie moi drodzy. Znalazłem! Znalazłem remix tego, ale nie oryginał, ale teraz znalezienie głównej wersji będzie łatwizną :D
Ok, znalazłem oryginał.
Dzięki wszystkim za pomoc. Następnym razem popatrzę na ekran, jak będzie leciała jakaś wpadająca w ucho nutka albo po prostu lepiej się wsłucham :D
ps. No i widzicie, nie było to ''hello'' ani ''love'' tylko ''more'' ! Jaki ten angielski trudny i piękny zarazem.
Sprawdzałem na tej stronie i ESKE i 4FUN, ale nic nie było takiego, może sam spróbuj [link:malopolskie-media.info]