@Jean22 Dokladnie "moi" towarzysze, albo "wasi" ukrainscy gastarbeiterzy"? Oczywiscie to dyskryminacja, bo w kraju UE powinni molestowac nie tylko kobiet ale tez mezczyzn. Rozumiem twoje oburzenie!
Oleg jeśli chodzi o picie to umiem wypić i przy tym się zachować na poziomie. Kobiety też umie szanować na odpowiednim poziomie. Romantyk, wątek tego nie pokazuje bo to temat rzeka.
Jednak spory kryzys przeżywa romantyzm. A mlodzi , wystarczy wyjsc na rynek, kiedys zapytanie kobiety o kolacje czy kino to bylo normalne pytanie, teraz czy chce seksu czy nie. Zalosne...To takie moje dewygacje o życiu.
Odpowiedzi
nie otwiera ale znajdziecie na yt.
Julija Michalczik - "Lebied' bielaja"
@Jean22 Dokladnie "moi" towarzysze, albo "wasi" ukrainscy gastarbeiterzy"? Oczywiscie to dyskryminacja, bo w kraju UE powinni molestowac nie tylko kobiet ale tez mezczyzn. Rozumiem twoje oburzenie!
@Jean22 Kiedy upijasz się jak świnia, prawdopodobnie czytasz damom poezję? Bo jestes prawdziwym romantykiem.
Oleg jeśli chodzi o picie to umiem wypić i przy tym się zachować na poziomie. Kobiety też umie szanować na odpowiednim poziomie. Romantyk, wątek tego nie pokazuje bo to temat rzeka.
Łukasz Łyczkowski & 5 RANO "Nie wiem jak"
Łukasz 'Łyczek' Łyczkowski Niech miłość rośnie w nas
@Jean22 Juz nie jeden raz pisales tu mi na temat pijakow i alcohola. Z czego wywnioskowalem ze czesto jestes zaprzyjaznionym z mocnymi napojami.
Gieroi - "Majo malenkaje glupaje sierce"
Ooo świat umiera ...tutaj nic się nie dzieje. Macie słabszy czas ale wstancie i idzcie dalej. Mariusz Kalaga - Jedna z gwiazd.
Czyżby romantyczne chwile nie są wazne w Waszym życiu pełnym pośpiechu i braku czasu dla siebie?
Lasgo - Something
Jednak spory kryzys przeżywa romantyzm. A mlodzi , wystarczy wyjsc na rynek, kiedys zapytanie kobiety o kolacje czy kino to bylo normalne pytanie, teraz czy chce seksu czy nie. Zalosne...To takie moje dewygacje o życiu.
Kasia Cerekwicka - Książę
Maanam - Wyjątkowo zimny maj.
Muzyka klasyczna w podniosłym wydaniu pięknej kobiety, brak słów.piękne. Lola - River Flows in You (Yiruma)