Włoski psychodeliczny utwór z wypowiadanymi szybko pojedynczymi słowami.
Hej, będzie bardzo trudne. Szukam pewnego niszowego utworu który kiedyś randomowo podsunęła mi playlista na Spotify i widziałem teledysk że dwa razy na YT.
Pamiętam tylko że teledysk był mokry. Kobieta była albo pod prysznicem albo w wannie i chyba też był tam facet (to nie ułatwia w poszukiwaniach wierzcie mi). Sam utwór był włoski, tj. jakiejś włoskiej niszowej undegroundowej grupy. Jego główną cechą było to że "piosenka" składała się z szeregu włoskich słów wypowiadanych, właściciwe recytowanych wraz z rytmem niepokojącej melodii.. Te słowa to nie były logiczne zdania tylko po prostu wymieniane poszczególne słowa...
A więc kobieta w wannie albo pod prysznicem, chyba też w teledysku jest facet, w każdym razie z mokrą twarzą, po włosku, 30 włoskich słów powtarzanych na okrągło, psychodeliczny mood.....
Nie pamiętam ani jednego z tych kilkunastu słów tego "tekstu". Ja ktoś to znajdzie to ozłocę.
Odpowiedzi
Luzne skojarzenie:
Phunk Investigation
Nie maja wlasnych teledyskow, ale moze ktos zrobil 'swoj'.
Nie to nie to. To jest mega trudne, wiem.
MAM TO! Na całe szczęście publikowałem to na fejscie ponad rok temu. Ale dziękuję jeśli ktoś się fatygował by mi pomóc. No serio Donato Dozzy nie przyszedł Wam do głowy? :D