Poszukuje piosenki
MMartino2206
Użytkownik
Witam wszystkich. Prosze o pomoc w zwiazku z jedna piosenka mojego dziecinstwa, mianowicie zaczyna sie ona biciem dzwonow koscielnych tak 4 razy i najprawdopodobniej pozniej zaczyna spiewac kobieta... Wydaje mi sie to brzmi jakby "every... " Wiecej noe pamietam. Ta piosenka jest z przelomu lat 80 i 90 mialem ja na kasecie bez podpisu... Szukam juz tyyyle lat. Dziekuje za ewentualna pomoc
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
Wrzucz załącznik dzwiekowy
Niestety zadnego zalacznika nie mam... Tylko to co napisalem powyzej. 4 razy dzwon koscielny i spiew kobiety... Strasznie mnie to meczy i nic wiecej nie moge sobie przypomniec
Imperio-Nostra Culpa może to?
Niestety to nie to. To jakas wolniejsza piosenka... Eh 3-4 razy bije dzwon i taki krzykliwy glos kobiecy najprawdopodobniej "every"
Mariah Carey - All I Want for Christmas Is You
To nie mariah carey
Within Temptation - Pearls Of Light (?)
Kurcze no tez nie... Sam teraz siedze i szukam ale za nic nie moge trafic... Takie przeswity tej piosenki i nic wiecej
Pet Shop Boys - Heart
Masakra jakas to wciaz nie to... Chcialbym cos podpowiedziec ale nic wiecej nie pamietam...
Watpliwe, ale sprawdz Kate Bush - The Sensual World
Jaki to typ muzyki? Pop, rock, elektronika? Mniej wiecej, zeby wiedziec w czym szukac...
To jest raczej pop. Lata 80 moze początek 90..jakis chor tam spiewa potem dzwony koscielne i glos chyba kobiecy "every.. " Nic innego mi sir nie przypomina..