Piosenka w duecie
Witajcie. W latach 2005-2007 często leciała w radio (m.in. Radio Zet) ale nie wiem czy była to wtedy nowość czy jest to piosenka trochę starsza. Utwór w tonacji spokojnej, popowej, jakby miłosnej, duet mężczyzna i kobieta. Nie wiem czy dobrze napiszę ale w refrenie było mniej więcej tak : open your (you) my heart open your (you) my (heand, best, bed?) open your (you) my heart... Piosenka jest w sumie dość znana ale już bardzo dawno jej nie słyszałam,ostatni raz chyba właśnie w 2007 lub 2008r.w hipermarkecie z głośników, nie wiem czy oni tam radio puszczali czy co. Głos kobiety kojarzy mi się z Dolores z The Cranberries w takich wolniejszych delikatnych piosenkach ale to tylko takie moje skojarzenia bo jak już napisałam nie słyszałam tej piosenki lata. Co to może być?
Odpowiedzi
Coś kojarzę, że był teledysk, kobieta i mężczyzna przy stole i śpiewali w stylu takiej ballady trochę, tak jakby rozmawiali. On miał bardzo gruby głos i taką jakby chrypkę chyba. Czy o to Ci chodzi? Nie pamiętam niestety nic więcej.
Jedynie znalazłem coś w tym stylu:
A tutaj znalazłem jakiś duet, może o to Ci chodzi?
Nie, niestety to żadna z tych :(
Up
Up
john porter anita lipnicka
Nie. To niestety nie to, to znam, zbyt mocne głosy, tamten utwór jest o wiele delikatniejszy no i słowa nie te.
Może to coś da
Up
Jeśli chodzi o to co napisałeś ze teledysk facet kobieta przy stole i gruby głos to od razu przyszło mi na myśl ville valo&natalia avelon ,, summer wine”
To bardzo znane ale nie o to chodzi niestety :(
Nie do końca się zgadza z opisem, ale strzelam:
Niestety to też nie to. Tamten utwór jest delikatniejszy.
The Rasmus & Anette Olzon - October & April (?) ale tekst nie bardzo pasuje