Raczej z lat 80's niż 90's pochodzi ten utwór wykonywany przez solistkę śpiewającą cienkim głosem. Ze słów, refrenu nie podejmowałem się wpisywać na Googla czegokolwiek.
Dzięki za odpowiedź Kurty94. Sądząc po głosie wokalistki, prawdopodobnie o ten utwór mi chodzi. Nagranie z 1997r. , z płyty ''Static Warp Buble''. Niestety nie mogłem nigdzie odszukać choćby 10-sekundowego fragmentu aby być pewnym na 100%.
Nie wiem właśnie która to wersja z singla, ale zamówiłem płytę i w sierpniu będę pewny na 100%. Prawdopodobnie, gdyż nagrałem ją z radia pod koniec lat 90-tych.
Odpowiedzi
Jest to jakaś zmodyfikowana wersja piosenki Susie van der Meer - Shakin' An Ass
Dzięki za odpowiedź Kurty94. Sądząc po głosie wokalistki, prawdopodobnie o ten utwór mi chodzi. Nagranie z 1997r. , z płyty ''Static Warp Buble''. Niestety nie mogłem nigdzie odszukać choćby 10-sekundowego fragmentu aby być pewnym na 100%.
mp3 (2)
Z opisu na płycie domniemam, że to wersja Radio Edit. Pozostałe: Boogieman Mix oraz Disco 2000 Mix.
Tak, zapewne masz jakąś wersję z singla Shakin' An Ass, ale ja posiadam jedynie wersję albumową.
Nie wiem właśnie która to wersja z singla, ale zamówiłem płytę i w sierpniu będę pewny na 100%. Prawdopodobnie, gdyż nagrałem ją z radia pod koniec lat 90-tych.