Radosnych Świat wielkiej nocy, to dzis nasz Pan dokona niemożliwego ! To gwozdzie Go przybiły za nasz każdy grzech,Twój i Mój ale pokazał niemożliwe. Chrystus zmartwychwstał, prawdziwie i daje sił kto idzie z Nim.
Zycze Wam zadumy nad swoim zyciem, poczucia, co jest wartosciami i szczesciem na dłuzej. Wszystkiego dobrego dla romantycznych dusz !!!
Ej sluchajcie mam problem:/ szukam jednej piosenki i fakt ze nie moge jej znaleźć wkurza mnie niesamowicie!
W teledysku jest kobieta i mezczyzna... Kobieta z tego co pamietam zamieniala sie w jakies zwierze... Zapisywala cos w notesie i zostawiala go na lawce... Pozniej przychodzil chlopak ktory tez cos tam zapisywal... To bylo nad jakas woda chyba jeziorem...
A teraz piosenka , która jest dla mnie symbolem Pragi, gdzie teraz długo pracuje. Pięknego miasta , które bije naszą Wa-we na głowę, wspaniale wspomnienia wieczorem, piękne miejsce do życia, jestem zauroczony, moge książki pisać.
Odpowiedzi
Denis-Marzenie
Niech ta piosenka zawróci Wam w głowie i doda zadumy nad zyciem i bliskimi.
Ile można lecieć w dół, to mega zły czas dla mnie. IRA - Wybacz
Mateusz Ziółko - W płomieniach
Piosenka taka prosta i słaba (zalezy od waszych humorów w danej chwili ) ale zamieszczam LOVERBOY - Grzejesz mnie
Ej sluchajcie mam problem:/ szukam jednej piosenki i fakt ze nie moge jej znaleźć wkurza mnie niesamowicie!
W teledysku jest kobieta i mezczyzna... Kobieta z tego co pamietam zamieniala sie w jakies zwierze... Zapisywala cos w notesie i zostawiala go na lawce... Pozniej przychodzil chlopak ktory tez cos tam zapisywal... To bylo nad jakas woda chyba jeziorem...
Prosze pomóżcie:((
A teraz piosenka , która jest dla mnie symbolem Pragi, gdzie teraz długo pracuje. Pięknego miasta , które bije naszą Wa-we na głowę, wspaniale wspomnienia wieczorem, piękne miejsce do życia, jestem zauroczony, moge książki pisać.
Guns N' Roses - Don't Cry
Pora wrócić do życia... Beyoncé - Halo
ESTE - Złota Madam (feat. Own Dialect)
Iglesias czy Fonsi ? Poniżej odp. Enrique Iglesias - DUELE EL CORAZON ft. Wisin
Czy ta nuta tak świeża, romantyczna i optymistyczna też przypada wam do gustu? FISHER feat. MEJK - Bo to miłość
Pora wstawać i cieszyć się weekendem, dla niektórych pierwsza niedziela wolna. Ed Sheeran - The A Team.
Piękna ma oczy . Катя Баженова - Спасибо тебе, лето!
petarda;) Златаслава - Горько (Uncensored)