Miesiąc temu w RMF FM usłyszałam skoczną piosenkę śpiewaną przez mężczyznę (chyba czarnoskórego) gdzie w refrenie powtarza się "flying". Bardzo znany utwór, często był grany jakiś czas temu, teraz bardzo rzadko. Nie sądziłam że tak trudno będzie mi ją odnaleźć... pomóżcie....
Odpowiedzi
Jeżeli był często grany to może warto sprawdzić archiwalne listy przebojów ? (np liste rmf-u z 2015 roku) Jesteś pewna słowa "flying" ? Ewentualnie coś więcej o samej piosence ? szybka/wolna, coś co zapadło Ci w ucho, jakiś instrument ?
Słuchałam tej piosenki jadąc samochodem i pod koniec utworu pomyślałam, że fajnie by było mieć ją w swoich zbiorach. Jedyne co zdołałam zapamiętać to właśnie refren skladajacy się prawie wyłącznie z jednego słowa.... hmmm...wydaje mi się, że to było Flying.... Muzyka porywająca,rytmiczna aż chciało się tańczyć była by świetna do aerobiku i innych ćwiczeń przy muzyce i.... dlatego tak bardzo mi na niej zależy. Przyznam się szczerze, że nie wiele już pamiętam z tej piosenki....
Strzelam.
Mentos93 - dziękuję, za ten strzał ;-) W sumie niby wszystko się zgadza ale to jednak nie ten utwór. Dziękuję jednak za tą piosenkę, bo też ją dodam do swojej kolekcji muzyki do ćwiczeń :-) Pozdrawiam :-h
Chodzi mi po głowie pewien utwór który mam na dysku, ale za cholerę nie potrafię go teraz odnaleźć. Słowa z refrenu czy też początku piosenki to "I'm flyin'" i wokalista ma głos niemal identyczny jak Akon, ale wiem, że to nie on. Będę szukał dalej w swej kolekcji i może dopisze szczęście choć kawałek o którym myślę to również może nie być to, ale warto spróbować :):)
Cool_As_Ice - dziękuję ślicznie i będę czekać a może właśnie to, to będzie to.... :-D Pozdrawiam!!!
Kawałek który miałem na myśli to :"DJ Cargo - Fly" , niełatwo odnaleźć coś wśród 24 tyś piosenek, ale się udało :D . Teraz pytanie brzmi czy to ten utwór ???
a może to było feeling? justin timberlake-can't stop the feeling? jeśli nie, to napisz kiedy ten utwór był grany często, pół roku temu, w zeszłym roku?
Cool_As_Ice - niestety to nie to :-( giguklu - niestety to nie to :-( Kiedy ten utwór słuchałam to był mi baaardzo znany, więc musiał być baaaardzo często puszczany... może nawet w zeszłym roku (lato-jesien) ale obstawialabym początek tego roku...
Może Tha Groove Junkeez Feat.Al Walser - Flying Away ?
werk512 - dziękuję za chęć pomocy ale to jednak nie to :-(
Skoro bardzo znany, może o to chodzi
RIO feat Nicco - Party Shaker ?
Moje trzy grosze (chociaz to nie 'flying' ;)
Gromee feat. Wurld - Follow You
Mentos93 - tą to okurat mam i uwielbiam ją ale to nie o nią michodzilo. Dzięki :-) Vondotta - dzięki za chęci ale to nie to :'( LesteroV- dzięki za trzy grosze alevniestety to nie to :-( Pozdrawiam.