Podacie dobre przykłady Rave/Eurodance?
Tak jak w pytaniu. Chętnie wysłucham ciekawych propozycji utworów z tegoż gatunku. Ważne aby miały fajne szybsze rytmy jak Np E-Rotic czy Paco, głównie z lat 90 - 95. Ewentualnie 96. DJ Bobo, Alban, Snap! oraz inne powolne by mnie tylko zanudziły:) Dziękuję za starania i dotychczas okazaną pomoc kolegów stąd a także nowym, którzy dadzą jakieś ciekawe propozycje:)
Najlepsze odpowiedzi
-
To ja zaproponuję taki mało popularny kawałek, który jednak w tamtych dobrych czasach bardzo mi się spodobał i do dzisiaj chętnie go słucham :-)
Pobieranie danych...Boytronic - Send Me An Angel
-
Dance 2 Trance - I Have A Dream
Full Speed - Happy
Fun Factory - Pain
No Limits - Logical Song
Thanee - All My Love
na razie tyle, bo nie wiem czy ci przypadną do gustu i czy się ,,produkować" dalej
-
Ramdam’s Team – Everybody Move
K.Da ‘Cruz – Love Is Lifting Me Higher
Stanley Foort – Love Makes The World Go Round
Solid Base – Together
Franky Fonell – Never Forever
.La Bouche – Be My Lover
Three-O-Matic – Hand in hand
Odpowiedzi
Dobry:)
Zaraz przesłucham. Tym czasem znalazłem jedną z piosenek z poszukiwanego albumu, która znajdowała się w albumie Rave & Dance vol. 2 - Mauro Pilato & Max Monti - Clap clap. Tyle, że jeszcze muszę poszukać tamtą wersję:)
RRob oczywiście, że przypadły i to wszystkie. Prócz jednej, której nie mogę raczej znaleźć. No Limits - Logical Song. Chyba, że to to samo co Scooter - The Logical Song lub podobne ale w każdym razie jestem wdzięczny
Tak, to samo co Scooter, te tytuły to ja ze swojej starej kasety spisałem, nie patrzyłem czy są na YT czy nie
Rozumiem. Scooter też jest super. Tegoż jednak mam przesyt na płycie:) Jeśli będzie ci się chciało to chętnie skorzystam z dalszych propozycji:)
Super utwory muszę powiedzieć:)