RRob coś w stylu Albedo 0.39. Tylko muzyka w tle taka bardziej "smutna", a męski głos jak by wymieniał jakieś cyfry i po każej jakiś krótki tekst. Odnośnie stylu to na pewno nie edzie to disco ani techno, podkład coś bardziej ala ambient.
LesteroV dzięki, ale to nie to. W tym utworze o który mi chodzi słowa są tak jak by wypowiadane, jak czytane, niż bardziej śpiewane :) Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :)
Parę lat temu na youtubie widziałem go w dwóch róznych filmikach jako podkład, a oba filmiki były z opuszczonymi miejscami, jeden z opuszczonym szpitalem psychiatrycznym, drugi nie pamiętam, ale też chyba coś szpital/sanatorium
Odpowiedzi
Podbijam :/
Mógłbyś podać gatunek muzy? techno, stara elektroniczna muzyka, disco (chyba odpada) i mniej więcej z jakiej dekady - czasami można plus minus podać.
Mi się nasuwa wiele nagrań, może na początek podam dwie propozycje
Vangelis - Albedo 0.39
Paul Hardcastle - 19
Dan Balan zobacz kilka jego utworow. Chica bom, Justify sex. A moze to jego dawny zespol Crazy loop
RRob coś w stylu Albedo 0.39. Tylko muzyka w tle taka bardziej "smutna", a męski głos jak by wymieniał jakieś cyfry i po każej jakiś krótki tekst. Odnośnie stylu to na pewno nie edzie to disco ani techno, podkład coś bardziej ala ambient.
Sprawdz Ordo Rosarius Equilibrio - Three Is An Orgy, Four Is Forever
LesteroV dzięki, ale to nie to. W tym utworze o który mi chodzi słowa są tak jak by wypowiadane, jak czytane, niż bardziej śpiewane :) Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi :)
W utworze "Three Is An Orgy, Four Is Forever" nie sa wypowiadane/czytane? ;) Moze mnie juz sluch myli i nie rozumiem o co Ci chodzi ;)
Wg mnie są bardziej jak by śpiewane melodyjnie ;) Tam poprostu są jak by tylko wypowiadane
Może nie po angielsku ale jest schizująca muzyka z odliczaniem :D
Nie zupełnie nie taki podkład...
Parę lat temu na youtubie widziałem go w dwóch róznych filmikach jako podkład, a oba filmiki były z opuszczonymi miejscami, jeden z opuszczonym szpitalem psychiatrycznym, drugi nie pamiętam, ale też chyba coś szpital/sanatorium