Hej szukam piosenki z zajęć zumby, jest po angielsku i w refrenie jest takie rozciągnięte I got a girl this time maybe .... nie jestem pewna, ale chyba też klaszczą w tej piosence. Czy ktoś kojarzy coś takiego?
Poszukuję nutki z zajęć zumby, wykonawczynią jest kobieta, piosenka anglojęzyczna, na początku jest bardzo wolna, rozciągnięta, a potem mega szybka coś takiego " ... keepen faaleen rouer rouer rouer rouer rouer its by hart" Nie jestem anglojęzyczna także jeszcze gorzej jest mi odczuakć ten utwór. Będę wdzięczna za pomoc :)
Odpowiedzi
Wow - nie wierzę - sama znalazłam I polecam: Edalam - usez les souliers ( Sun version) :-)
Dziewczyny, znacie może tytuł tej piosenki, do której tańczą dziewczyny z poniższego filmiku? Bedę bardzo wdzięczna.
@kamkot -
@rarytasek tak, dziękuję Ci bardzo :)
Ta strona jest rewelacyjna, pobuszowałam trochę i znalazłam kilka znajomych piosenek! :)
A teraz szukam czegoś takiego: piosenka energiczna, żywiołowa, zaczyna się słowami "zumba fitness ku kuuu" (albo u uuuu). Help! :)
@kamkot - nie ma sprawy ;) Miłego słuchania :)
Cześć,
szukam piosenki z linku poniżej:
Dawno temu ktoś pytał w wątku o ten kawałek i dostał odpowiedź, ale link z youtube wygasł. Proszę o pomoc :)
@Lwica
;)
Dziękuję @mentos93, strasznie długo tego szukałam :-)
Hej szukam piosenki z zajęć zumby, jest po angielsku i w refrenie jest takie rozciągnięte I got a girl this time maybe .... nie jestem pewna, ale chyba też klaszczą w tej piosence. Czy ktoś kojarzy coś takiego?
Witam serdecznie!
Poszukuję nutki z zajęć zumby, wykonawczynią jest kobieta, piosenka anglojęzyczna, na początku jest bardzo wolna, rozciągnięta, a potem mega szybka coś takiego " ... keepen faaleen rouer rouer rouer rouer rouer its by hart" Nie jestem anglojęzyczna także jeszcze gorzej jest mi odczuakć ten utwór. Będę wdzięczna za pomoc :)
Ludziska kochani, wiecie może, co to za piosenka? https://www.facebook.com/KINizabela/videos/1037345533022547/
Rarytasek, track id twierdzi, że to
Cześć dziewczyny,
Szukam piosenki, która ma w tekście "please", "police", "boom". Jest mało "zumbowa", raczej typu puszczanej muzyki w radiu. ktoś? Coś? :)
Aha, i nie jest to na pewno Eva Simons ;)