Hej :) Kojarzy ktoś piosenkę, gdzie padają słowa, mniej więcej "I'm alkohol drinkman" (z angielskiego jestem noga. wybaczcie :P ). Później gdzieś dalej padają te słowa i na końcu "yeah!" - tak, że na polski wychodzi "jestem alkoholikiem - yeah!". Jest ona na rozgrzewkę. Jakby ktoś znał jeszcze drugą piosenkę z rozgrzewki, która była w tym "towarzystwie", byłabym mega wdzięczna ;)
A druga piosenka to https://www.facebook.com/KINizabela/videos/986862374737530/
PS. Znalazłam prosty trik, jak szukać piosenek z płyty instruktorów. Wystarczy wpisać na yt "zin 62" (62 to ostatnia płyta) i przejrzeć piosenki z listy :P Dzięki temu mam już sporą kolekcję piosenek z zajęć ^_^
Hej :) szukam piosenki która zaczyna się dźwiękiem takich spadajacych gwiazdek, jak w filmach. Piosenka jest szybka, szczególnie refren, który brzmi mniej więcej "łandedułe(?) i coś tam dalej i pojawia w niej "eoo oeeooo" i kilka razy "sidanza cintura" śpiewa facet. Ktoś kojarzy?
rarytasek, tutaj jest link do anglojęzycznej strony, gdzie babka wstawia wszystkie tytuły Zin i megamix, a niektóre nawet z linkami do YT
[link:confessionsofafitnessinstructor.com]
Tu akurat ZIN 62,ale na dole są linki do wyboru do koloru
Hej :) Szukam od dłuższego czasu pewnej piosenki. Zaczyna sie mniej więcej Zumba hej hej (albo eo eo) kilka razy a później jest refren mniej wiecej brzmi jak bailamos companiero (...) niestety znam dokładnie słów. Ktoś kojarzy?
Czy ktoś kojarzy piosenkę, która zaczyna się od śpiewu ptaków, póżniej jest ryk silnika (tak jakby podjeżdżał samochód) i taka disco melodia? Piosenka jest szybka, energiczna, chyba po francusku i śpiewana przez faceta
Odpowiedzi
Hej :) Kojarzy ktoś piosenkę, gdzie padają słowa, mniej więcej "I'm alkohol drinkman" (z angielskiego jestem noga. wybaczcie :P ). Później gdzieś dalej padają te słowa i na końcu "yeah!" - tak, że na polski wychodzi "jestem alkoholikiem - yeah!". Jest ona na rozgrzewkę. Jakby ktoś znał jeszcze drugą piosenkę z rozgrzewki, która była w tym "towarzystwie", byłabym mega wdzięczna ;) A druga piosenka to https://www.facebook.com/KINizabela/videos/986862374737530/
PS. Znalazłam prosty trik, jak szukać piosenek z płyty instruktorów. Wystarczy wpisać na yt "zin 62" (62 to ostatnia płyta) i przejrzeć piosenki z listy :P Dzięki temu mam już sporą kolekcję piosenek z zajęć ^_^
@rarytasek
Ta z linku to Kat DeLuna Feat.Elephant Man - Whine Up
Dziękuję :*
Hej :) szukam piosenki która zaczyna się dźwiękiem takich spadajacych gwiazdek, jak w filmach. Piosenka jest szybka, szczególnie refren, który brzmi mniej więcej "łandedułe(?) i coś tam dalej i pojawia w niej "eoo oeeooo" i kilka razy "sidanza cintura" śpiewa facet. Ktoś kojarzy?
rarytasek, tutaj jest link do anglojęzycznej strony, gdzie babka wstawia wszystkie tytuły Zin i megamix, a niektóre nawet z linkami do YT [link:confessionsofafitnessinstructor.com] Tu akurat ZIN 62,ale na dole są linki do wyboru do koloru
Hej :) Szukam od dłuższego czasu pewnej piosenki. Zaczyna sie mniej więcej Zumba hej hej (albo eo eo) kilka razy a później jest refren mniej wiecej brzmi jak bailamos companiero (...) niestety znam dokładnie słów. Ktoś kojarzy?
Może to?
Kamkot, to jest Dale, numer 5 na płycie Megamix 53
Niestety to nie ta piosenka :( Już straciłam nadzieje, że ją znajde
Znalazłam! Aż nie wierze :)
@kamkot
@Rapunzel_72 - dziękuję, stronę znam, bo kiedyś szukałam innych piosenek i na nią trafiłam ;) A teraz mi nie działa, nie wiem czemu.
Czy ktoś kojarzy piosenkę, która zaczyna się od śpiewu ptaków, póżniej jest ryk silnika (tak jakby podjeżdżał samochód) i taka disco melodia? Piosenka jest szybka, energiczna, chyba po francusku i śpiewana przez faceta