Witam, słyszałem fajną nutkę w croppie w sky towerze we wrocku, teledysk wygladał tak , że, para koles z klientką tanczyli gdzies na skraju wzgórza obok samochodu (srodek teledysku), pozniej ganiali sie po lesie a on pokazywał jej srodkowe palce, na samym koncu utworu muzyka ustała on spojrzał na zegarek i potem sie rozeszli, nuta była szybka, bardzo dobry kawałek. proszę o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
simeaneczko, ulyszalem w croppie w galerii krakowskiej 19.10.2014 nutkę, byłem przelotem w sklepie wiec nie zapamietalem wiele, ale moze akurat coś ktoś pomoże. dosyc imprezowy bicik, wkrecający, taki lajtowy, a w teledysku na koncu pokazane jest jak jakis chlopak ucieka z klubu. czy ktos wie o co moze mi chodzic ?
simeaneczko, ulyszalem w croppie w galerii krakowskiej 19.10.2014 nutkę, byłem przelotem w sklepie wiec nie zapamietalem wiele, ale moze akurat coś ktoś pomoże. dosyc imprezowy bicik, wkrecający, taki lajtowy, a w teledysku na koncu pokazane jest jak jakis chlopak ucieka z klubu. czy ktos wie o co moze mi chodzic ?
Cześć, W Sky Towerze leciał kawałek, w teledysku chłopak i dziewczyna kąpali się w basenie przed domem, potem do niego weszli. Utwór śpiewany przez kobietę, raczej szybszy beat. Wiem, że to niewiele, ale może ktoś kojarzy po teledysku?
w Oleśnicy w croopie leciał bit DJ miał konsolete jakby na skrzynkach i obok niego coś tam rapowal czarny gościu w tle było jakby graffiti. Proszę o pomoc w,odnalezieniu piosenki z góry dzięki
Hejo, szukam piosenki! Jedyne, co zapamiętałam to, że wokalista miał sporą brodę (chyba był trochę rudy). W niektórych ujęciach gitarzysta grał na schodach w domu. Pamiętam jeszcze, że w teledysku występowała chuda, naga dziewczyna, w platynowych, krótkich włosach. W którychś minutach trzymała wielkiego, białego królika, później leżała na trawie. Miała jakieś rany czy coś na czole. Niestety nie zapamiętałam żadnych słów z tekstu :( HELP
Szukam pilnie piosenki z croppa! Brzmiała ona (na refrenie) coś "get dodododo down", na teledysku była dziewczyna (śpiewała) i tańczyła potem twerka. POMOCY :<
Nuta niedawno usłyszana w cropp (gatunek chyba RAP) w którym prawie co drugie słowo pojawia się słowo b@&%h teledysk jest w większości czarno biały na początku śpiewa czarnoskóry potem dziewczyna z czarnymi długimi włosami podczas teledysk usiedzi na ziemi przekłada nogi i co jakiś czas skacze na skakance którą kręcą goście w maskach oraz koło niej też co jakiś czas pojawiają się te typy. Nuta nie jest szybka.
Odpowiedzi
W Sky Towerze leciał kawałek, w teledysku chłopak i dziewczyna kąpali się w basenie przed domem, potem do niego weszli. Utwór śpiewany przez kobietę, raczej szybszy beat. Wiem, że to niewiele, ale może ktoś kojarzy po teledysku?
Jedyne, co zapamiętałam to, że wokalista miał sporą brodę (chyba był trochę rudy). W niektórych ujęciach gitarzysta grał na schodach w domu. Pamiętam jeszcze, że w teledysku występowała chuda, naga dziewczyna, w platynowych, krótkich włosach. W którychś minutach trzymała wielkiego, białego królika, później leżała na trawie. Miała jakieś rany czy coś na czole. Niestety nie zapamiętałam żadnych słów z tekstu :( HELP
Szukam pilnie piosenki z croppa! Brzmiała ona (na refrenie) coś "get dodododo down", na teledysku była dziewczyna (śpiewała) i tańczyła potem twerka. POMOCY :<
Paul Johnson - Get Get Down (?)
To nie to :/ Bardziej nowoczesna
szukam piosenki ktora slyszalem w croppie w jaroslawcu 21 lipca 2015 ok godziny 13 ,14tej,piosenka dance spiewala ja kobieta
Nuta niedawno usłyszana w cropp (gatunek chyba RAP) w którym prawie co drugie słowo pojawia się słowo b@&%h teledysk jest w większości czarno biały na początku śpiewa czarnoskóry potem dziewczyna z czarnymi długimi włosami podczas teledysk usiedzi na ziemi przekłada nogi i co jakiś czas skacze na skakance którą kręcą goście w maskach oraz koło niej też co jakiś czas pojawiają się te typy. Nuta nie jest szybka.