Witam! Prawdziwa zagadka... Składanka polskiej produkcji -zachodni wykonawcy,lata 80-e .W refrenie utworu mężczyzna powtarza:,,Kelsa,Kelsa czy jakoś tak... kaseta z roku 1987 było jeszcze na niej: Whitnej houston-with somebady who loves me ,sister sister-blu night in alcatraz, to wiem na pewno
Szukam utworu hardcore/hardstyle w ktorym użyto kwestii z władcy pierścieni a mianowicie Gandalf mówił "Drums... drums in the deep... They're comming" [email protected] gdyby ktoś znalazł Dzięki
Witajcie !!! Szukam piosenki usmiech.gif Zaczynała się ona od słów 1.2.3.4.5,6.7.8.9 10 lub odwrotnie następnie piosenkarka śpiewała, że wszystkie systemy są gotowe czy ktoś kojarzy tą piosenkę
Hej, szukam utworu który ma rockowe brzmienie, a wokal jest podobny do Tatiany Okupnik lub Tiny Turner, tyle że nie należy do nikogo z tych wykonawców. Często leci w radiu, nie umiałem odczytać słów z refrenu, ale słyszałem jakby tam pojawiały się słowa "skin" i "love" lub "low". Należy raczej do hitów lat 80 lub 90.
Cześć, Wczoraj słyszałem w centrum handlowym utwór w którym był motyw przewodni mniej wiecej jak w załączonym pliku. Wiem że skądś to znam ale nie potrafie sobie przypomnieć co to jest! Prosze o pomoc :)
Odpowiedzi
pzdr
zna ktoś wykonawce 03:31
Massive Attack - Paradise Circus (Zeds Dead Remix)
Może chodzi o Blümchen - Ich Bin Wieder Hier?
https://www.youtube.com/watch?feature=trueview-instream&v=8Z4E0mhb6zI
Hej, szukam utworu który ma rockowe brzmienie, a wokal jest podobny do Tatiany Okupnik lub Tiny Turner, tyle że nie należy do nikogo z tych wykonawców. Często leci w radiu, nie umiałem odczytać słów z refrenu, ale słyszałem jakby tam pojawiały się słowa "skin" i "love" lub "low". Należy raczej do hitów lat 80 lub 90.
Cześć, Wczoraj słyszałem w centrum handlowym utwór w którym był motyw przewodni mniej wiecej jak w załączonym pliku. Wiem że skądś to znam ale nie potrafie sobie przypomnieć co to jest! Prosze o pomoc :)