Oczywiście że się nie obrażę :) Siatkarze są cudowni a wokal w tej piosence ... nie wymaga komentarza Mig - Wymarzona ;) - mam pytanie: jak ta pani z saksofonem tam wlazła w takiej sukni? Jean22 - Винтаж - Когда рядом ты - oczywiście, że postaram się ją dla Ciebie przetłumaczyć :) Juanes - Para Tu Amor - Hiszpan z gitarą o ciepłym, melodyjnym głosie. Alessandra Amoroso - Amore puro - piękna kobieta :) FEDEZ (Feat. Francesca Michielin)- CIGNO NERO - teledysk: niby nic takiego, statyczny, mało nakładów finansowych żadnych pościgów, skoków, skomplikowanych historii ale na mnie zrobił ogromne wrażenie. Ciarki przeszły po plecach. Przejmująca.
Jennifer Peña - Hasta el Fin del Mundo - Jennifer ma super stylizacje w tym klipie a czapka jest genialna :) Carlos Ponce - Escuchame - lubię takie rytmy :)
Ewa zadajesz pytania ponad program, a tym bardziej ponad moje możliwości wiedzy o takich sprawach :) Przez chwilę zapomniałam o Twojej wnikliwej analizie każdego teledysku za co przepraszam :)
Motyw z teledysku gdzieś kiedyś chyba mi umknął, kilka dni temu odsłuchałam i jestem pełna podziwu tego nagrania, koniecznie muszę sprawdzić tłumaczenie piosenki. Dźwięki rewelacyjnie dobrane, ta harmonijka gdzieś tam 'dusi' mnie od wewnątrz. Ewa pewnie nigdy bym nie miała możliwości poznać tego podobnych nagrań dlatego ogromne podziękowania Tobie :)
Odpowiedzi
Lucero - Veleta
Mig - Wymarzona ;) - mam pytanie: jak ta pani z saksofonem tam wlazła w takiej sukni?
Jean22 - Винтаж - Когда рядом ты - oczywiście, że postaram się ją dla Ciebie przetłumaczyć :)
Juanes - Para Tu Amor - Hiszpan z gitarą o ciepłym, melodyjnym głosie.
Alessandra Amoroso - Amore puro - piękna kobieta :)
FEDEZ (Feat. Francesca Michielin)- CIGNO NERO - teledysk: niby nic takiego, statyczny, mało nakładów finansowych żadnych pościgów, skoków, skomplikowanych historii ale na mnie zrobił ogromne wrażenie. Ciarki przeszły po plecach. Przejmująca.
Carlos Ponce - Escuchame - lubię takie rytmy :)
Ewa
pewnie nigdy bym nie miała możliwości poznać tego podobnych nagrań dlatego ogromne podziękowania Tobie :)
Доминик Джокер & Владимир Пресняков - Навсегда
kocham tę nutkę, nic nie poradzę :))
http://www.tekstowo.pl/piosenka,_1042_1083_1072_1076___1055_1088_1077_1089_1085_1103_1082_1086_1074____1044_1086_1084_1080_1085_1080,_1053_1072_1074_1089_1077_1075_1076_1072_.html
Pierwsze o czym pomyślałem to Elsa & Glenn Medeiros- Un Roman d'Amitié:
Kolejno Kid Rock - Picture ft. Sheryl Crow:
I jeżeli chodzi o najlepszy tekst(tylko jedna osoba śpiewa, ale Papcia też widzę, że takie dała) to według mnie:
Cat Stevens - How Can I Tell You:
i Pearl Jam - Black
Pozdrawiam!