ewoczek - wolisz widzę nutkę taką bardziej dyskotekową. Ładny głos ma ta wokalistka. Bardzo ładnym głosem może też poszczycić się pewna ukraińska piosenkarka występująca jako Russya. Dwa przykłady: 1. w ukraińskiej kolędzie, 2. w jednej z piosenek - też dyskotekowych.
vagerryds Nie, wcale nie wolę bardziej dyskotekowej muzyki. Nie bardzo potrafię powiedzieć jaką muzykę lubię. Ciężko mnie sklasyfikować. Stara, nowa, nowoczesna, starodawna czy akapella mnie naprawdę jest wszystko jedno byleby mi zagrała w uszach.
Masz racje przypomina ono nagrobek, ale wątpię by celowo literki w ten sposób zostały umieszczone, więc raczej przypadek... chyba że o czymś nie wiem i mogę się mylić :) Wykończenie nagrania bardzo mocne, choć początek zapowiadał na łagodną balladkę .
Garrou & Paulla - jestem zaskoczona tą współpracą (nawet im wyszła). ewoczek, dzięki za Malumę ma świetne piosenki, nie pamiętam czy go dododawałam czy miałam taki zamiar (fajne są jeszcze "Miss Independet", "La curiosidad" "La temperatura" i "Malo") Skoro jesteśmy przy reggaetonie to dodam coś od siebie J. Balvin - 6 AM ft. Farruko (piosenka głównie o tym, że już 6 rano a panowie nic nie pamiętają z poprzedniego dnia :D)
Na dziś klasyka. Christina Aguilera & Andrea Bocelli Szkoda, że niezbyt dobrze współbrzmią ze sobą. Tak jakby oboje mieli inną koncepcję tej melodii. On chciał zaśpiewać ją inaczej niż ona.
Odpowiedzi
Andreea Balan feat. Sonny Flame - IUBI
Nie, wcale nie wolę bardziej dyskotekowej muzyki. Nie bardzo potrafię powiedzieć jaką muzykę lubię. Ciężko mnie sklasyfikować. Stara, nowa, nowoczesna, starodawna czy akapella mnie naprawdę jest wszystko jedno byleby mi zagrała w uszach.
J Balvin - Tranquila
Garou & Paulla - Du Vent Des Mots
nie uważasz, że to zdjęcie powyżej wygląda jak nagrobek?
Maluma - Obsesión
Masz racje przypomina ono nagrobek, ale wątpię by celowo literki w ten sposób zostały umieszczone, więc raczej przypadek... chyba że o czymś nie wiem i mogę się mylić :) Wykończenie nagrania bardzo mocne, choć początek zapowiadał na łagodną balladkę .
ewoczek, dzięki za Malumę ma świetne piosenki, nie pamiętam czy go dododawałam czy miałam taki zamiar (fajne są jeszcze "Miss Independet", "La curiosidad" "La temperatura" i "Malo")
Skoro jesteśmy przy reggaetonie to dodam coś od siebie
J. Balvin - 6 AM ft. Farruko (piosenka głównie o tym, że już 6 rano a panowie nic nie pamiętają z poprzedniego dnia :D)
Andrew Tan - tytułu nie znam, bo napisany krzaczkami
Ian Chen - A Nobody and The Princess
Koala Liu - tytuł również nieznany
A tutaj mogę tylko skopiować krzaczki
柯有倫X黃雅莉《兩人世界》
ewentualnie to. straaaaasznie w ucho wpadło. :D
Fajnie, że wrzuciłaś coś swojego, dzięki :)
Christina Aguilera & Andrea Bocelli
Szkoda, że niezbyt dobrze współbrzmią ze sobą. Tak jakby oboje mieli inną koncepcję tej melodii. On chciał zaśpiewać ją inaczej niż ona.