Ten drugi utwór najprawdopodobniej,myślę ,że na 95% też należy do Neoton Familia.Trzeba go tylko poszukać.:)Wczoraj mi się nie udało :) ale ja będę szukał,właśnie najpierw w tym zespole.
Odsłuchując kolejne razy kawałka ze środkowego linku jak i z linku pierwszego gdzie też jest ten utworek , że to najprawdopodobniej Eva Csepregi z Neoton Familia.:)Trzeba szukać.
No brawo Jovita.:) Ja przejrzałem chyba 98% ich dorobku a na ten utwór jeszcze nie trafiłem.i zrobiłem sobie małą przerwę a ty w międzyczasie znalazłaś utwór.
Niestety nie ma w tym mojej zasługi . Nigdy wcześniej nie słyszałam tego utworu, to tylko mój shazam tak dobrze się spisał.Jednak dzięki temu wątkowi zainteresowałam się zespołem Neoton Familia .
@proxymuz Shazam to jest aplikacja ,którą ściąga się ze sklepu Play.Działa na telefonach android i tabletach,możliwe ,że na innych urządzeniach również ,ale nie miałam potrzeby sprawdzać.Uważam,że to najlepsza całkowicie darmowa aplikacja do rozpoznawania muzyki.Przeszukiwanie setek nagrań jest bardzo pracochłonne,a tu można szybko odnaleźć utwór .Oczywiście nie wszystko można tak odszukać ,ale myślę ,że ok 80 procent tak .
Odpowiedzi
Ostatni utwór, którego szukałem. Temat można zamknąć jako rozpoznany.
Jeszcze raz wszystkim dziękuję.