Potrzebuję pomocy. Jakiś czas temu słuchałam piosenki kręcona była w restauracji gdzie facet spotkał kobiete jej kot wskoczył na jego stolik. pod koniec piosenki przyszedł jakis gruby gosc i wyłączył muzyke. spiewała to jakas kobieta z (facetem chyba)
Niestety nie wiem. Najpierw skojarzyło mi się wyrażenie niet pricin (tł polskie nie ma przyczyny) z piosenką ukraińskiej grupy "Gorjacij szololad" pt "Scieny" ale to śpiewają same dziewczyny i w dodatku nie ma kota. Potem to Зара и Александр Розенбаум - Любовь на Бис (Lubov na bis). Proszę powiedz mi coś więcej. Opisz mi np wokalistów. W co np byli ubrani?
Witam Szukam dwóch piosenek z Ru TV. Pierwszy teledysk rozgrywa się chyba na plaży i śpiewa go blondynka w niebieskim stroju kąpielowym z deską do surfingu. Więcej nie pamiętam. Co do drugiej to leciała dzisiaj o 18:53 naszego czasu i jedynie zdąrzyłem uslyszeć słowa "da da da da" zanim obejrzałem się co to może być za piosenka to już się włączyly reklamy :/ może ktoś dzisiaj to oglądał i pomoże mi :) z góry dzięki za pomoc
Szukając twojej nutki znalazłam kilka piosenek ze słowami da da da np to Тутси - Хочешь Да-да-да ale wydaje mi się raczej ze może usłyszałeś coś innego np arazm zam zam zobacz proszę :)
Powiem Ci, że ta Zhanna Friske jak najbardziej jest podobna do tej, której szukam jednak to nie ta piosenka. W tej nie ma motywu jak ona na plaży chodzi z deską surfingową. Może to kwestia innej piosenki, nie wiem zaczne szukać. a być może to całkiem inna piosenkarka :) Co do drugiej to Тутси - Хочешь Да-да-да refren podobny ale nie mogę znaleźć nic z nowszych teledyskow do tej piosenki bo nie przypomina to tego teledysku, który widziałem na Ru TV. a ta trzecia to już calkiem nie to :D ale mimo wszystko dzięki za pomoc i jak byś coś jeszcze miała podobnego to chętnie przesłucham
Niestety, na chwile obecną nie mogę nikogo opisac. To jednak nie jest też ta piosenka którą wstawiłaś teraz. Pewnie na Ru TV często puszczają to samo więc zapoluje jutro z telefonem może na tym kanale i jak cos wyskoczy to albo użyje szukajki do muzyki albo zdjęcie pyknę i wstawię ;) Szukałem na googlach jakiś stron gdzie są teledyski puszczane z Ru TV ale nic nie mogłem znaleźć. Może Ty coś wiesz o takich stronach? Co do tej piosenki z tą blondyną to pamiętam, że właśnie była na plaży i w ręku trzymała deskę surfingową a ubrana była w niebieskie bikini.
Jeśli będziesz miał problem z cyrylicą (a w zasadzie z grażdanką) to pytaj. Chętnie przetłumaczę i pomogę :) pozdrawiam serdecznie i żałuję że nie mogłam odnaleźć piosenki
może jest ktoś w stanie rozszyfrować co to za piosenka. nie znam ruskiego więc napisze co mniej więcej słyszałem. Dynmiczna piosenka którą śpiewa kobieta. Zaczyna się słowami (tak bynajmniej słysze): "ramantika!, ramantika! krasiwe dziewuszki..." I pamiętam jeszcze że zasłyszałem w środku piosenki coś takiego: "chocież znać ja (moge) wskazać". na pewno też pare razy słyszałem "wsio rawno". Byłoby super jakby ktoś był w stanie mi pomóc :)
Odpowiedzi
Potem to Зара и Александр Розенбаум - Любовь на Бис (Lubov na bis).
Proszę powiedz mi coś więcej. Opisz mi np wokalistów. W co np byli ubrani?
z góry dzięki za pomoc
Może?
Zhanna Friske - Gde-to Leto
zobacz proszę :)
zatem to jest pewnie ta piosenka :)
Жанна Фриске - А на море белый песок.
widziałeś kto śpiewał? możesz opisać wokalistę?
Co do tej piosenki z tą blondyną to pamiętam, że właśnie była na plaży i w ręku trzymała deskę surfingową a ubrana była w niebieskie bikini.
oczywiście że znam takie stronki :)
dam ci parę linków tutaj możesz oglądać RU.TV oraz Russian Music Box online:)
[link:ru.tv]
Kliknij zakładkę "Клипы" a wyświetlą ci się artyści i ich klipy :)
[link:qartulitvlive.com]
oprócz tego jeszcze dam ci dwa linki gdzie znajdziesz listy przebojów i najnowsze klipy i albumy wykonawców popularnych w Rosji xD
Krasnaja zwiezda - Czerwona gwiazda
[link:redstarmusic.ru]
[link:ru-music.eu]
pozdrawiam serdecznie i żałuję że nie mogłam odnaleźć piosenki
Również pozdrawiam ;)