Piosenka z love parade z dźwiękami klaksonu ciężarówek
klaksony zaczynają wyc w połowie piosenki w rytmie '' Tuuuuu Tu-Tuu, Tu-Tuuuuuu, TuTuTuTuTuuuuu"
Wiem że sposób opisania jej jest bardzo prymitywny aczkolwiek piosenka ta była baaardzo znana i często puszczana w Polskich klubach ze względu na użycie klaksonów które zawsze się kojarzyły z tirami z love parade... Napewno była na oficjalnych płytach z love parade ale jest ich około 30 więc... padam :P
Wiem że pytanie z wyższej półki ale sentymentalnych ludzi nie brakuje :)
Z góry dzięki !
Wiem że sposób opisania jej jest bardzo prymitywny aczkolwiek piosenka ta była baaardzo znana i często puszczana w Polskich klubach ze względu na użycie klaksonów które zawsze się kojarzyły z tirami z love parade... Napewno była na oficjalnych płytach z love parade ale jest ich około 30 więc... padam :P
Wiem że pytanie z wyższej półki ale sentymentalnych ludzi nie brakuje :)
Z góry dzięki !
Zmieniony przez davbreak
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
z love parade to prędzej z tych poniżej mimo że trochę inne klaksony jeżeli w ogóle tak można mówić
da hool meet her at the love parade (chyba była wersja gdzie ciężarówki klaksonem wybijały rytm)
drunken monkey calabria ( w oryginale trąbka ale jest wersja z ciężarówkami zamiast trąbki)
http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/111833/tututundumdum-jakiś-tekst-i-ciezarowka-po-tym#Item_1
eee, to nie z tych, całkiem inne rytmy, ten o który mi chodzi był w wesji klubowej, club mix lub extended