A do zuzzi mam prośbę jesli mogę , wczorajszy odcinek x factora , wykonyawał młody chłopak w czerwonej koszuli w krate jakiś utwór po ukraińsku wypowiadał często słowo "strelau" , bardzo mi się jego wykonanie spodobało, sądze ze oryginał też pewnie ciekawy, gdybym mogła prosic o pomoc w odnalezieniu tego utworu . :)
Papcia, oczywiście ;) Zawsze chętnie pomogę, chociaż to zadanie akurat raczej dla Ewy ;) On powiedział, że piosenka ma tytuł "Strzelaj". Trochę się pobawiłam translatorem i coś wykombinowałam. Znalazłam taką wersję: Океан Ельзи - Стріляй
OmegaLotus065 Dobra droga dedukcji ale to ani grecki ani arabski :) Ja po obejrzeniu całości reportażu uważam, że to język albański (ewentualnie macedoński) :) Słychać tylko kilka słów w 28.50 min a to za mało dla mnie żeby powiedzieć coś więcej. Po wpisaniu tych kilku słów (pisanych ze słuchu a więc może pisownia jest błędna?) w wyszukiwarkę nic mi nie wyskakuje podobnego. Nie znam tego języka. Przykro mi ale ci nie pomogę :(
Odpowiedzi
KReeD - Вне времени
"Ty i ja"Maite Perroni
Ciekawe czy ci się spodoba :) Mnie bardzo :))
Enrique Iglesias - El Perdedor (Pop) ft. Marco Antonio Solís
Chodzi dokładnie o 2 momenty:
Od 27:40 do 28:04 i od 28:48 - 29:12
Pozdrawiam! ;)
On powiedział, że piosenka ma tytuł "Strzelaj". Trochę się pobawiłam translatorem i coś wykombinowałam. Znalazłam taką wersję:
Океан Ельзи - Стріляй
Dobra droga dedukcji ale to ani grecki ani arabski :) Ja po obejrzeniu całości reportażu uważam, że to język albański (ewentualnie macedoński) :) Słychać tylko kilka słów w 28.50 min a to za mało dla mnie żeby powiedzieć coś więcej. Po wpisaniu tych kilku słów (pisanych ze słuchu a więc może pisownia jest błędna?) w wyszukiwarkę nic mi nie wyskakuje podobnego.
Nie znam tego języka. Przykro mi ale ci nie pomogę :(
Dzięki bardzo :)
Wisin feat. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
... i dość dziwne połączenie gatunków muzycznych :)
Romeo Santos feat. Drake - Odio
Enrique Iglesias - El Perdedor (Pop) ft. Marco Antonio Solí
Cudowne dzięki ;)
Świetny kawałek dzięki
Wisin feat. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina
KReeD - Вне времени
Wisin feat. Jennifer Lopez, Ricky Martin - Adrenalina - jest super, tylko gdzieś go wykopała?
dance
oraz folk tatarski
bardzo ciekawa muzyka i język :)