Czy ktoś ma tę piosenkę??
Najlepsze odpowiedzi
-
Na YT już jej nigdy nie będzie : "Cudowna Piosenka Najnowsze ..." Konto YouTube, które jest powiązane z tym filmem, zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie.
Na chomikuj.pl jedna osoba ma zgrany ten filmik, niestety nie mam tam konta i nie mogę tego pobrać.Zmieniony przez Cool_As_Ice -
Odpowiedź co to było jest tutaj :)
http://rozpoznajemy.pl/muzyka-piosenka/35155/cudowna-piosenka-najnowsze-muzyczne-hity-2010-kazachstan-super-nowośc/p1
Edit->dopiero teraz doczytałem że nie możesz jej znaleźć,a nie co to było :/Zmieniony przez werk512 -
Myślę że Cool się nie pogniewa ;),Znalazłem 2 linki na różnych profilach tej samej objętości ale w formacie flv więc jakość raczej nie będzie powalająca
chomikujpl/klonwymiatacz1994/teledyski/YouTube+-+Cudowna+Piosenka+Najnowsze+Najwi*c4*99ksze+Najlepsze+Muzyczne+Hity+2010+-+KAZACHSTAN+Super+Nowo*c5*9b*c4*87,529442442.flv
chomikujpl/FreeSony/-*3dTeledyski*3d-/C/Cudowna+Piosenka+Najnowsze+Najwi*c4*99ksze+Najlepsze+Muzyczne+Hity+2010+-+KAZACHSTAN+Super+Nowo*c5*9b*c4*87_(360p),556359294.flv
Edit->nie chciało przyjąć linków,po chomikuj wstaw kropkęZmieniony przez werk512 -
To bardzo dziwne bo szukałem również cyrylicą "Ивана - любовь моя" ale nic nie znalazłem.Zapytaj ewoczka jest bardziej obcykana w tych klimatach może coś wymyśli?
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi