Giulietta Spoko nie masz za co przepraszać :) Ja nie lubię niemieckiego więc mamy remis :) Jednak muszę przyznać że ten niemiecki w nucie Silbermond - "Ja" wcale mi nie przeszkadza no może za wyjątkiem słówka "faza" :)
Za wszystkie piosenki serdecznie dziękuję. Nigdy bym ich bez was nie znalazła. Może nie zawsze komentuję ale za wszystkie jestem ogromnie wdzięczna i wszystkie rzetelnie przesłuchuję.
Giulietta Nie! Absolutnie NIE! To nie jest żadne zamknięcie wątku. Hihihih od czasu do czasu po prostu chcę podziękować wszystkim za te wspaniałe nutki, które mi tutaj wklejacie. Tylko tyle :) Chcę dalej przesłuchiwać wszystko co znajdziecie w necie. Dziękuję raz jeszcze. Wdzięcznam dozgonne
Ja niestety dowalę Uzbekistanem. Ostatnio znalazłam (wg mnie) świetną wykonawczynię, mam nadzieję, że to oryginalne piosenki, a nie jak to często bywa covery.
Nutka może trochę melodramatyczna ale trzyma fajny klimat no i klip przedstawia scenkę z życia wziętą :( Анжелика Варум - Я всегда с тобой Angelika Varum - "Ya vsegda c Toboy"
Giulietta Gdzieś Ty ją znalazła? Podoba mi się :) Jej piosenki mają fajny klimacik. Prawie w kazdej nucie słychać folklor właściwy tylko dla tych terenów. Naprawdę super połączenie. Genialnie się tego słucha. W ostatniej nucie przeszkadzają mi wstawki "mówione" i włączenia "gwaru z ulicy" ale też jest fajna :) dzięki :)
Odpowiedzi
Spoko nie masz za co przepraszać :) Ja nie lubię niemieckiego więc mamy remis :) Jednak muszę przyznać że ten niemiecki w nucie Silbermond - "Ja" wcale mi nie przeszkadza no może za wyjątkiem słówka "faza" :)
Za wszystkie piosenki serdecznie dziękuję. Nigdy bym ich bez was nie znalazła. Może nie zawsze komentuję ale za wszystkie jestem ogromnie wdzięczna i wszystkie rzetelnie przesłuchuję.
Prince Royce - "Te Robaré" - zdecydowanie w moim klimacie :) Cudowna, aż chce się człowiekowi ruszyć z fotela "...esta nocie"
Nie! Absolutnie NIE! To nie jest żadne zamknięcie wątku. Hihihih od czasu do czasu po prostu chcę podziękować wszystkim za te wspaniałe nutki, które mi tutaj wklejacie. Tylko tyle :) Chcę dalej przesłuchiwać wszystko co znajdziecie w necie.
Dziękuję raz jeszcze. Wdzięcznam dozgonne
Munisa Rizaeva - Yoringmaney
Munisa Rizaeva va Botir Qodirov - Dema-dema
Анжелика Варум - Я всегда с тобой
Angelika Varum - "Ya vsegda c Toboy"
Gdzieś Ty ją znalazła? Podoba mi się :) Jej piosenki mają fajny klimacik. Prawie w kazdej nucie słychać folklor właściwy tylko dla tych terenów. Naprawdę super połączenie. Genialnie się tego słucha.
W ostatniej nucie przeszkadzają mi wstawki "mówione" i włączenia "gwaru z ulicy" ale też jest fajna :) dzięki :)
Od pierwszych dźwięków mnie wzięło
co racja to racja ... jak ją usłyszałam to długo potem jej jeszcze słuchałam ...
postaram się o naprawdę ładne tłumaczenie :)