Witam szukam piosenki na ten styl ale szybszej William Orbit - Barber's Adagio For Strings kiedys była ona w vivie lub 4fun tv podczas zapowiedzi innych piosenek czy cos w tym stylu . W ta sobote słyszalem ja chyba trzy razy w klubie Apogeum w trzyciążu na techno . Dreczy mnie ona strasznie a nie potrafie jej sobie nawet zanucic ... lipa . Wiem ze raczej nie ma tam wokalu jest długi wstep niby na skrzypcach czy cos . techno i bass hehe . Prosze o pomoc .
Potrzebuje pomocy szukam piosenki która w teledysku ma jak koleś ma u brzuchu radio i wszyscy tańczą jak są blisko niego a na koniec teledysku kolesiowi w szpitalu robią operacje i wyciągają mu to radio. co to jest za piosenka? proszę o pomoc
Odpowiedzi
kiedys była ona w vivie lub 4fun tv podczas zapowiedzi innych piosenek czy cos w tym stylu . W ta sobote słyszalem ja chyba trzy razy w klubie Apogeum w trzyciążu na techno . Dreczy mnie ona strasznie a nie potrafie jej sobie nawet zanucic ... lipa . Wiem ze raczej nie ma tam wokalu jest długi wstep niby na skrzypcach czy cos . techno i bass hehe . Prosze o pomoc .
może to?
następnym razem zgraj samą fonię na coś(komórka,dyktafon)
Nie ma sprawy ;)