Przesłuchałam wszystkie wasze propozycje. Niektóre to prawdziwe perełki :) Dzięki wielkie!!! Jean22 - Hana Hervatski - "Morje nas vabi" - jaki to język? Obstawiam serbski ale pewna nie jestem :) Ani Lorak - głos - ech :))))) zuzzi obie piosenki Tal znałam, zresztą dzięki Tobie :)))) "Danse" - znacznie lepsza :)))) papcia - Twoje kawałki podrywają z fotela :)
Ja to mam na wszystko mało czasu, ale dziś mi się przypomniało. Nutka nie zupełnie świeża, ale przez te nogi zwłaszcza swoje wylałam ostatnio wodę z wiadra bo zamiast myć podłogę to zajmowałam się pląsem nóg ;D
"Nogi" ile razy bym nie słuchała od razu nasuwa mi się "sexy papi", bardzo dobrze że ją dodałaś, nie ukrywam że czekam na moment kiedy będzie możliwość także w klubach ją usłyszeć, dlatego zawsze warto rozpowszechniać :)
Odpowiedzi
Au Soleil Jenifer
Niektóre to prawdziwe perełki :) Dzięki wielkie!!!
Jean22 - Hana Hervatski - "Morje nas vabi" - jaki to język? Obstawiam serbski ale pewna nie jestem :)
Ani Lorak - głos - ech :)))))
zuzzi obie piosenki Tal znałam, zresztą dzięki Tobie :)))) "Danse" - znacznie lepsza :))))
papcia - Twoje kawałki podrywają z fotela :)
Yandel - Hablé de Ti
Chayanne - Si No Estás
Bardzo mi się podoba ten klip ... zobaczcie
Christophe Mae-A L'abri
Anastasiya Stotskaya - Prikolnaya
"Nogi" ile razy bym nie słuchała od razu nasuwa mi się "sexy papi", bardzo dobrze że ją dodałaś, nie ukrywam że czekam na moment kiedy będzie możliwość także w klubach ją usłyszeć, dlatego zawsze warto rozpowszechniać :)
Standing Egg - 넌 이별 난 아직
"Nogi" :))))) cóż mogę dodać więcej?
Giulietta
jak widać nawet języki azjatyckie przy gitarce robią się mięciutkie śpiewne i brzmią tak cudownie :) dziękuję xD