Zaslyszalem ten kawalek podczas progamu Najlepsi Tancerze Ameryki. Od razu takze znaznaczam, ze nie jest to Baha Men ani Pitbull (czesto takie odpowiedzi sie pojawiaja). Bardzo prosze o podanie tytulu i wykonawcy. Szukam tego naprawde bardzo dlugo.
Sam nie wiem czy to zart, ktorego zupelnie nie zrozumialem czy tez glupi zart, ktorego tym vardziej nie rozumiem. Prosba o podanie wykonawcy i tytulu nadal aktualna.
Szukałam dobre pół godziny i niestety nic. Mam tylko jeden trop- fragment, który wrzuciłeś to prawdopodobnie refren, wpisując go w wyszukiwarkę (w różnych formach zresztą, np "thing"- "thang") znalazłam jedynie taki kawałek o tym refrenie, ale to nie to:
. Pojawia się właśnie niemal identyczny wers: "C'mon, move that thing, mami move that thing Hustlers, do your thing let me do my thang". Nie wiem, czy pomogłam, jeśli znajdę, na pewno wrzucę ;) pozdro!
Odpowiedzi
albo to, tez w środku podobne słowa, jak dla mnie to przeróba któregos z tych dwóch, wiem ze sie strasznie róznią ale to tylko moje zdanie.
Prosba o podanie wykonawcy i tytulu nadal aktualna.
Hustlers, do your thing let me do my thang". Nie wiem, czy pomogłam, jeśli znajdę, na pewno wrzucę ;) pozdro!