ostatnio na ibizie był taki kawałek, który co fragment się zatrzymywał i wszyscy krzyczeli wtedy "hej" czy coś takiego i podnosili ręce :) Co to było? Pomóżcie :)
Nie wiecie może co to za piosenka w której śpiewają facet i kobieta i w refrenie jest coś tam lei lei lei i tylko to mi się kojarzy :( niestety nie mam żadnego nagrania ale może się komuś skojarzy, dodam że piosenka nie jest po angielsku tylko jakiś hiszpański czy coś w tym stylu :) leciała wczoraj czyli 3.08.2013 z gory dzięki za pomoc :)
Leciała w klubie piosenka coś w tym stylu : tara tara tara ta see you see tara tara tara ta see you see (celusi ?? dziwne słowo) śpiewała dziewczyna i to się cały czas tak powtarzało.
Respect - Wakacje ( Dj Sequence Remix ) Jennifer Lopez - Live it up ( Dj Sequence Bootleg ) Geo Da Silva & Jack Mazzoni - Booma Yee ( Dj Sequence Remix ) Diana Birzu - Te Amare ( Dj Sequence Remix - extended edit ) Tom Boxer Ft Antonia - Morena (Dj Sequence Holi Remix) D-Bomb feat. Dj Sequence - 32 sekundy and back again(spacedj MushUp 2k13) Remady & Manu-L - Holidays (DJ A-One Remix) Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera Remix 2013 Riva – Run Away (Sebastien Luminous 2013 Remix) Sumptuastic - Kołysanka (Monteiro 2012 Remix) In-Grid - Tu Es Foutu 2012 (Rico Bernasconi Remix) Mario Bischin - Leila (Slayback 'Sunlight' Bootleg) D BOMB ,,Mamy weekend''( Mr.SLIDE extended club remix Geo Da Silva feat. Saftik - Hey Mr Dj Get Up ( Dj Sequence Remix )
Odpowiedzi
ale to nie dla mnie tylko dla Gość AAA ?
Max Rider - Dream (Daan'D & DJ Sequence Remix
1:00 , 13 minuta , 32:10 , 49 minuta
podajcie tytuly jesli znacie, fajne sety ;)
niestety nie mam żadnego nagrania ale może się komuś skojarzy, dodam że piosenka nie jest po angielsku tylko jakiś hiszpański czy coś w tym stylu :)
leciała wczoraj czyli 3.08.2013
z gory dzięki za pomoc :)
A ja bede twym aniołem
jak z ibizy to to ;)
Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera Remix 2013
Filipe C - Taxi
Jennifer Lopez - Live it up ( Dj Sequence Bootleg )
Geo Da Silva & Jack Mazzoni - Booma Yee ( Dj Sequence Remix )
Diana Birzu - Te Amare ( Dj Sequence Remix - extended edit )
Tom Boxer Ft Antonia - Morena (Dj Sequence Holi Remix)
D-Bomb feat. Dj Sequence - 32 sekundy and back again(spacedj MushUp 2k13)
Remady & Manu-L - Holidays (DJ A-One Remix)
Maroon 5 - Moves Like Jagger ft. Christina Aguilera Remix 2013
Riva – Run Away (Sebastien Luminous 2013 Remix)
Sumptuastic - Kołysanka (Monteiro 2012 Remix)
In-Grid - Tu Es Foutu 2012 (Rico Bernasconi Remix)
Mario Bischin - Leila (Slayback 'Sunlight' Bootleg)
D BOMB ,,Mamy weekend''( Mr.SLIDE extended club remix
Geo Da Silva feat. Saftik - Hey Mr Dj Get Up ( Dj Sequence Remix )