Była taka piosenka za czasów ekwadora, co było techno i co jakiś czas koleś śpiewał nienaturalnym głosem : Łe bebebe be" wiem że za dużo nie dałem wskazówek ale tyle pamiętam. To była piosenka typu EastClubbers chyba.
To nie to ale podobne.. może ten autor bedzie mieć wiecej tego:) w tej piosence był właśnie ten charakterystyczny głos co mówi co jakiś czas Łe bebebe be:D, Kojarzycie jak facet mowi drop te base? to podobny ma głos ten co mówi w tej piosence to łe bebe be;D
Fajna nuta LesteroV Nie nie:) na pewno nie:) ten kawałek pochodził kiedy wychodziły takie piosenki jak : DJ Mns vs. E-Maxx - Made In Holland, To były czasy starego energy;] pamiętam że chyba też piosenka One Day special remix też wtedy był..ona w sumie tez jest troche podobnego do tego utworu co szukam, Zanucił bym ją ale ciężko właśnie ten rytm zanucićxD Może ten utwór zrobil Cascada, Albo East Clubbers. Poszukam w tym kierunku.Wiem że w tej piosence leciała caly czas muzyka i co jakis czas koles śpiewal nie naturalnym głosem łebebe be i potem zas bit, to co on spiewal trwało nie wiecej niz 3 sekundy, i powtarzało sie co jakiś czas.. podobnie było w tej piosence Blank & Jones - DJs, Fans & Freaks gdzie też co jakiś czas ktoś śpiewa Bi eł eł;]
Odpowiedzi
Ona jest podobna do tego utworu
Skojarzyło mi sie z 666 paradox (ale czyżby,chociaż wątpię:()
Rocco - One Two Three
89ers - Wap Bam Boogie
Nie nie:) na pewno nie:) ten kawałek pochodził kiedy wychodziły takie piosenki jak : DJ Mns vs. E-Maxx - Made In Holland, To były czasy starego energy;] pamiętam że chyba też piosenka One Day special remix też wtedy był..ona w sumie tez jest troche podobnego do tego utworu co szukam, Zanucił bym ją ale ciężko właśnie ten rytm zanucićxD Może ten utwór zrobil Cascada, Albo East Clubbers. Poszukam w tym kierunku.Wiem że w tej piosence leciała caly czas muzyka i co jakis czas koles śpiewal nie naturalnym głosem łebebe be i potem zas bit, to co on spiewal trwało nie wiecej niz 3 sekundy, i powtarzało sie co jakiś czas.. podobnie było w tej piosence Blank & Jones - DJs, Fans & Freaks gdzie też co jakiś czas ktoś śpiewa Bi eł eł;]