Oglądałaś może? Piosenka od razu przypadła mi do gustu, czekałam jeszcze na teledysk no i jest, cieszę się że stworzyli całkowicie coś odmiennego, uważam że świetnie dopasowany do utworu :] Oczywiście dzięki za wcześniejszy namiar :]
Papcia, dzięki! Nie widziałam wcześniej. Rzeczywiście teledysk idealnie zgrany z utworem. Nie wszystkie teledyski Stromae mi przypadły do gustu, ale ten zrobił na mnie wrażenie i to jak najbardziej pozytywne. No i piosenka świetna ;) PS ten koleś w czerownym mnie przeraża ;D
Było to już jako propozycja na nutkę w naszym plebiscycie, ale dziś słucham tego od jakiś 30 minut non stop, Wrzucam klip zmontowany z indyjskim filmem bo fajnie tańczą i całkiem zgrało się z muzyką Семен Фролов - Все бабы как бабы, а моя Богиня
Odpowiedzi
Eros Ramazzotti - genialny jak zawsze :)
Oglądałaś może?
Piosenka od razu przypadła mi do gustu, czekałam jeszcze na teledysk no i jest, cieszę się że stworzyli całkowicie coś odmiennego, uważam że świetnie dopasowany do utworu :] Oczywiście dzięki za wcześniejszy namiar :]
Rzeczywiście teledysk idealnie zgrany z utworem. Nie wszystkie teledyski Stromae mi przypadły do gustu, ale ten zrobił na mnie wrażenie i to jak najbardziej pozytywne. No i piosenka świetna ;)
PS ten koleś w czerownym mnie przeraża ;D
Reik - Creo En Ti
Timur jako Ani...
A to oryginał
Widziałam ten występ. I bardzo mi się podobał Timur umie śpiewać i ma dystans do samego siebie :D
Wrzucam klip zmontowany z indyjskim filmem bo fajnie tańczą i całkiem zgrało się z muzyką
Семен Фролов - Все бабы как бабы, а моя Богиня
śpiewa ją kobieta
kojarzy mi sie z plazą itp. PROSZE O POMOC
"Wszystkie baby są jak baby, a moja bogini" zawsze wywołuje u mnie śmiech :)))) dzięki za przypomnienie.