Magdalena Sójka- zasłoń okno Michał Żebrowski i Kasia Nosowska - Mów do mnie jeszcze Tomek Makowiecki-głosy przyjaciół sting - shape of my heart Jackie Deshannon - what the world needs now Amel Larrieux -Make me whole ? pozdrawiam ;):face-smile:
iga porada- mały książe róza eniosław- teraz przytul mnie rh+ - po prostu miłość rh+ nadzieja stok- wyznanie lady pank- wenus mars lady pak dobra konstelacja lady pank- zawsze tam gdzie ty perfect- kołysanka dla nieznajomej aviation- you are my everything bianca ryan- awake dj cammy- like a rose dj cammy- dancing in the dark dj cammy- i wana grow old with you farba- chce tu zostać no name- jeden no name- w strugach deszczu james blunt- your beautiful pectus- to co chciałbym ci dać sylwia grzeszczak- bóstwo kury- chryzantemy złociste pink- dear mr president monika brodka- gdziekolwiek jesteś
Jest troche takich..niepopularnych piosenek, co nie znaczy, ze sa gorsze! Mam nadzieje, że sie przyda ten spis;)
Sixteen - Obudź we mnie swioja wenus Jimmy Eat the World - Hear you me Avril Lavigne - Innocence Evenescence - My immortal Band of horses - The funeral (!) Bassboosa - Dreaming Damien Rice - Cannonbal Edyta Bartosiewicz - Ostatni Five for fighting - Superman Goo goo dolls - Iris Ingrid Michealson - Corner of you heart Hinder - Lips of an angel September 29th - I should stop Lifehouse - Everything Papa roach - Scars Robbie Williams - Sexed up Secondhand serenade - Your call (!) Amy Lee & Seether - Broken Sheryl Crowe - I shall believe Snow Patrol - Chasing cars The Postal service - Look at me now Blender - Owca :)) B. Adams&R.Steward&Sting - All for love Countng Crows - Colorblind David Gray - These years love From first to last - Emily Joe Gonzales - Heartbeats Coldplay - The scientist Nick Cave - People ain't no good Noah and the whale - Two bodies one heart Pink Floyd - Wish you were here R.E.M - Everybody hurts Nazareth - Love hurts Queen - Too muc love will kill you Bon Jovi - Always Red Hot Chili Peppers - I could die for you Rolling stones - Streets of love Scarlet - Independent love song Sherwod - Song in my head Z. Hołdys - Stalker Metallica - Nothing else matter Sinead O'Connor - Nothing compares 2 u The Pretenders - I'll stand by you Roxette - Must have been love Lipek - Miłość czarodziejem Faith Hill - There you will be Kancelaria/T.Karolak - Zabore cię Perfect - Kołysanka dla nieznajomej Varius Manx - piosenka księżycowa Savage Garden - Truly Madly Deeply Chłopcy z placu broni - Kocham cie 3 doors down - Here without you Sugababes - Too lost in you Pussycat Dolls - Stick whith you Mandy Moore - only hope Seal - Kiss From A Rose
Led Zeppelin - Stairway to Heaven Elton John - Can You Feel the Love Tonight Lauryn Hill Fugees - Killing Me Softly Friends - Naucze Cie Zyc Celtic Bagpipes - Hymn to the Sea
a ja dodam: Kostek Yoriadis - Tak kochać tylko Ciebie Ziyo - Magiczne Słowa Voytek - Przy Tobie Polucjanci - Tylko Ty i Ja The Real Thing - You To Me Are Everything Kostek Yoriadis - Słońce Moje Soehne Mannheims - Und Wenn Ein Lied Fabolous Feat.Tamia-Into You train - drops of jupiter Jose Gonzalez - Heartbeats Mr. Big - To Be With You the temptations - my girl nie wiem czy wszystkie są o tematyce miłosnej, ale na pewno wszystkie kawałki mają świetny klimat. gorąco je polecam:face-smile:
Odpowiedzi
http://pl.youtube.com/watch?v=gEsUiQIyzd8
Na pewno nie można powiedzieć, że jest ckliwa, ale moim zdaniem to jedna z najpiękniejszych piosenek wszech czasów.
Michał Żebrowski i Kasia Nosowska - Mów do mnie jeszcze
Tomek Makowiecki-głosy przyjaciół
sting - shape of my heart
Jackie Deshannon - what the world needs now
Amel Larrieux -Make me whole
?
pozdrawiam ;):face-smile:
eniosław- teraz przytul mnie
rh+ - po prostu miłość
rh+ nadzieja
stok- wyznanie
lady pank- wenus mars
lady pak dobra konstelacja
lady pank- zawsze tam gdzie ty
perfect- kołysanka dla nieznajomej
aviation- you are my everything
bianca ryan- awake
dj cammy- like a rose
dj cammy- dancing in the dark
dj cammy- i wana grow old with you
farba- chce tu zostać
no name- jeden
no name- w strugach deszczu
james blunt- your beautiful
pectus- to co chciałbym ci dać
sylwia grzeszczak- bóstwo
kury- chryzantemy złociste
pink- dear mr president
monika brodka- gdziekolwiek jesteś
Jakie to prawdziwe...:p
Mam nadzieje, że sie przyda ten spis;)
Sixteen - Obudź we mnie swioja wenus
Jimmy Eat the World - Hear you me
Avril Lavigne - Innocence
Evenescence - My immortal
Band of horses - The funeral (!)
Bassboosa - Dreaming
Damien Rice - Cannonbal
Edyta Bartosiewicz - Ostatni
Five for fighting - Superman
Goo goo dolls - Iris
Ingrid Michealson - Corner of you heart
Hinder - Lips of an angel
September 29th - I should stop
Lifehouse - Everything
Papa roach - Scars
Robbie Williams - Sexed up
Secondhand serenade - Your call (!)
Amy Lee & Seether - Broken
Sheryl Crowe - I shall believe
Snow Patrol - Chasing cars
The Postal service - Look at me now
Blender - Owca :))
B. Adams&R.Steward&Sting - All for love
Countng Crows - Colorblind
David Gray - These years love
From first to last - Emily
Joe Gonzales - Heartbeats
Coldplay - The scientist
Nick Cave - People ain't no good
Noah and the whale - Two bodies one heart
Pink Floyd - Wish you were here
R.E.M - Everybody hurts
Nazareth - Love hurts
Queen - Too muc love will kill you
Bon Jovi - Always
Red Hot Chili Peppers - I could die for you
Rolling stones - Streets of love
Scarlet - Independent love song
Sherwod - Song in my head
Z. Hołdys - Stalker
Metallica - Nothing else matter
Sinead O'Connor - Nothing compares 2 u
The Pretenders - I'll stand by you
Roxette - Must have been love
Lipek - Miłość czarodziejem
Faith Hill - There you will be
Kancelaria/T.Karolak - Zabore cię
Perfect - Kołysanka dla nieznajomej
Varius Manx - piosenka księżycowa
Savage Garden - Truly Madly Deeply
Chłopcy z placu broni - Kocham cie
3 doors down - Here without you
Sugababes - Too lost in you
Pussycat Dolls - Stick whith you
Mandy Moore - only hope
Seal - Kiss From A Rose
Elton John - Can You Feel the Love Tonight
Lauryn Hill Fugees - Killing Me Softly
Friends - Naucze Cie Zyc
Celtic Bagpipes - Hymn to the Sea
LOVE OF MY LIFE - Freddie Mercury QUEEN
:face-crying: :face-smile:
Kostek Yoriadis - Tak kochać tylko Ciebie
Ziyo - Magiczne Słowa
Voytek - Przy Tobie
Polucjanci - Tylko Ty i Ja
The Real Thing - You To Me Are Everything
Kostek Yoriadis - Słońce Moje
Soehne Mannheims - Und Wenn Ein Lied
Fabolous Feat.Tamia-Into You
train - drops of jupiter
Jose Gonzalez - Heartbeats
Mr. Big - To Be With You
the temptations - my girl
nie wiem czy wszystkie są o tematyce miłosnej, ale na pewno wszystkie kawałki mają świetny klimat. gorąco je polecam:face-smile: