Witajcie! Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, ponieważ nie potrafię znaleźć tytułów ani wykonawców trzech utworów granych w radio CCM (pierwszy już dość dawno, dwa kolejne np. dzisiaj). Oto one:
Witam ponownie ! Czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki (usłyszałem ją w radiu internetowym - piosenki literackiej) Słowa się zaczynają chyba - " między tobą i mną , między tobą mną a światem " Śpiewa mężczyzna . Szukałem w google ale wyskakuje mi jakaś piosenka o tytule "między tobą a mną " - ale to nie to ... ;( Będę wdzięczny za pomoc i Pozdrawiam .
witam serdecznie. poszukuje kawałka który wydaje mi się starszym. ogólnie zapamiętałam z refrenu 'aaaa (we dont wanna? we dont need?) tonight (coś tam coś tam) daylight'. piosenka przyjemna, spokojna. być może była radiowym hitem kiedyś. nie mam pojęcia czy dobrze kojarze z tym tonight daylight, ale spróbować warto ;)
szukam piosenki. taka dosyć szybka. gatunek taki nie do końca zidentyfikowany ale to taka elektro jakby. w trackid jak leciala to szukalem i wyskoczylo mi: unknown artist - eclectic dance mix, ale nie moge tego znalezc. moze ktos kojarzy ten kawalek. bede wdzieczny za pomoc pozdrawiam chmurka
Odpowiedzi
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, ponieważ nie potrafię znaleźć tytułów ani wykonawców trzech utworów granych w radio CCM (pierwszy już dość dawno, dwa kolejne np. dzisiaj). Oto one:
Z góry dziękuję za podpowiedzi
Pozdrawiam!
Michał
Czy mógłby mi ktoś podać tytuł piosenki (usłyszałem ją w radiu internetowym - piosenki literackiej) Słowa się zaczynają chyba - " między tobą i mną , między tobą mną a światem " Śpiewa mężczyzna . Szukałem w google ale wyskakuje mi jakaś piosenka o tytule "między tobą a mną " - ale to nie to ... ;( Będę wdzięczny za pomoc i Pozdrawiam .
2 Angie Gold - Eat You Up
trzeciego utworu niestety nie znam.pozdro.
2 Angie Gold - Eat You Up
trzeciego utworu niestety nie znam.pozdro.
[link:mp3upload.info]
pierwszy link jaki się trafił
nie moge znalezc, moze ktos wie?
pozdrawiam
chmurka
kojarzy ktoś tytuł?