Proszę o pomoc! (wkleiłam link do filmiku)
zuzzi
Użytkownik
Hej, mam nadzieję, że tym razem się uda ;) Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki z The Voice of Poland 2 odcinek 13 (Bitwa III). Moment po bitwie Karoliny Żuk i Piotra Salaty, kiedy Karolina została sama już na scenie z prowadzącym. Na filmiku zaczyna się dokładnie w czasie 43:53
Podaję link, gdzie można obejrzeć: [link:filmytv.net]
To jest to trzecie okienko (najniżej). Nie ma limitów, nie trzeba się logować, więc nie powinno być problemów z odtworzeniem. Jakby były to proszę pisać :)
Głos wokalistki kojarzę, ale mam jakieś kompletne zaćmienie i nie mogę sobie przypomnieć kto to jest. Proszę pomóżcie.
PS Wiem, że jest podwieszony wątek z piosenkami z programu, ale mam takie dziwne wrażenie, że niewielu użytkowników tam zagląda.
Podaję link, gdzie można obejrzeć: [link:filmytv.net]
To jest to trzecie okienko (najniżej). Nie ma limitów, nie trzeba się logować, więc nie powinno być problemów z odtworzeniem. Jakby były to proszę pisać :)
Głos wokalistki kojarzę, ale mam jakieś kompletne zaćmienie i nie mogę sobie przypomnieć kto to jest. Proszę pomóżcie.
PS Wiem, że jest podwieszony wątek z piosenkami z programu, ale mam takie dziwne wrażenie, że niewielu użytkowników tam zagląda.
Zmieniony przez zuzzi
Najlepsza odpowiedź
Aby dodać odpowiedź, musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedzi
[link:putlocker.com]
Czas 43:53
Lulu, mi też ten głos na początku skojarzył mi się z Florence, ale to chyba raczej nie ona.