to nie ta piosenka - oglądając na oficjalnej stronie lekarzy w 33 minucie pojawia się piosenka, której nikt nie może znaleźć ani rozpoznać, ale to nie ta
Proponuję napisać pod ten adres [email protected], bo stamtąd wzięli większość utworów. Zresztą na stronie apollo można przeczytać, że udostępniają utwory dla serialu "Lekarze". Jeśli kogoś interesuje tytuł utworu końcowego, którego ja szukałam, podaję: "Now that you're around - Brite lite brite"
jak są na stadionie to potem leci ta piosenka mniej więcej tak: Your lips kissing wild sun, I hear your words come up stong I know your heart is on the run, When your arms around me
mam problem z tym początkiem 1 wersu, ale tak mi najbardziej to pasuje... poza tym wciąż się powtarza zwrot: "when your arms around me" ... ale to raczej nie jest tytuł, bo nie da się po tych słowach u wujka google znajeźć...
Przepraszam za błąd merytoryczny, poprawnie: Your lips kissing wild sun, I hear your words COME OUT stong I know your heart is on the run When your arms around me.
Odpowiedzi
Your lips kissing wild sun,
I hear your words come up stong
I know your heart is on the run,
When your arms around me
mam problem z tym początkiem 1 wersu, ale tak mi najbardziej to pasuje...
poza tym wciąż się powtarza zwrot: "when your arms around me" ...
ale to raczej nie jest tytuł, bo nie da się po tych słowach u wujka google znajeźć...
jak ktoś już rozszyfrował, dajcie cynk.
poprawnie:
Your lips kissing wild sun,
I hear your words COME OUT stong
I know your heart is on the run
When your arms around me.