Hej!! Poszukuję piosenki, już długi czas. Byś może z końca lat 80-tych początek 90 tych może troszkę młodsza. Mieliśmy ją na kasecie, ale kaseta przepadła. Pamiętam, że nie miała za dużo słów i była dość krótka, śpiewana przez kobietę, oto słowa, które pamiętam: Wow wow wow, oh what a feeling , wow wow wow oh what night, wo wow wo i wanna hold you tight, oh what a feeling!
26152.html.mp3 prawdopodobny tekst tego krótkiego utworu: keeping up yo beat..and I'm your exit, ill group all girls say to keep this is your exit..ill prove you more flavors than nesquick and guess what now pick an exit.. i've been elected to be your exit … I'm talking like your tricks…
Odpowiedzi
Poszukuję piosenki, już długi czas. Byś może z końca lat 80-tych początek 90 tych może troszkę młodsza.
Mieliśmy ją na kasecie, ale kaseta przepadła. Pamiętam, że nie miała za dużo słów i była dość krótka, śpiewana przez kobietę, oto słowa, które pamiętam:
Wow wow wow, oh what a feeling ,
wow wow wow oh what night,
wo wow wo i wanna hold you tight, oh what a feeling!
Wpisywałam na googlach i nic (
4757 Snipers - Crystal
1797 Jessie - I'm Dreaming
Niestety nie mam pojęcia,też szukam tego długo bo wpadła mi w ucho :/
[link:amazon.com]
[link:discogs.com]
i ewentualnie
[link:twojanuta.pl]
26152 - stawiałabym na Welcome To Russia Jana Thomasa. Ale póki co mam tylko link do fragmentu nagrania. :( Sprawdzisz?
[link:okmusic.jp]
Zgadza się :) tylko widzę że jest problem do jej dotarcia :(
Niestety tak. :(