Jeśli chodzi o bardzo fajne...to mnie się na przykład podoba...nie wiem czy jest to do końca rock...alenapewno GREEN DAY-American idiot, brain stew...boulevard of broken dreams..i wiele innych...również polecam Fall out Boy...Simple plan...Rise Against...Paramore...w pełni popieram zdanie mojego przedmówcy...jeśli chodzi o TDG...wprawdzie nie są to stare zespoły...wręcz przeciwnie...ale napewno jeśli ich posłychasz...wiele wpadnie ci w ucho...:face-smile:
Heart - Alone Creed - With arms wide open Queensryche - Silent lucidity Goo Goo Dolls - Iris Led Zeppelin- Stairway to heaven Metallica- Nothing else matters, The Unforgiven Europe - Carrie Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm Dire Straits - wszystko :P Pink Floyd- wszystko :P Black Lobel Society-Stillborn, I never dreamed, Once more, Spoke in the wheel, In this river Zz Top - Rough Boy Meat Loaf - I'd Do Anything For Love Nazareth - Love hurts Jeff Buckley - Hallelujah Prince- Purple Rain Bon Jovi- prawie wszystko ;)
Steppenwolf - Born to Be Wild (bardzo znana) Tito i Tarantula - Angry Cockroaches (z filmu od "zmierzchu do świtu" spoko muzyczka ;) Stevie Ray Vaughan - Mary had a Little Lamb (też znana)
Odpowiedzi
bądź Guns'n'roses ;)
AC/DC - 90% na pewno będziesz kojażył, są znane i stare.
bardzo fajny zespół. polecam! :face-angel:
Żeby nie było offtopu** :
Alice Cooper- Poison
Poison - She's My Cherry Pie)
*OP - Original Poster - Autor tematu.
**Offtopic - nie na temat.
Creed - With arms wide open
Queensryche - Silent lucidity
Goo Goo Dolls - Iris
Led Zeppelin- Stairway to heaven
Metallica- Nothing else matters, The Unforgiven
Europe - Carrie
Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Mmm
Dire Straits - wszystko :P
Pink Floyd- wszystko :P
Black Lobel Society-Stillborn, I never dreamed, Once more, Spoke in the wheel, In this river
Zz Top - Rough Boy
Meat Loaf - I'd Do Anything For Love
Nazareth - Love hurts
Jeff Buckley - Hallelujah
Prince- Purple Rain
Bon Jovi- prawie wszystko ;)
Tito i Tarantula - Angry Cockroaches (z filmu od "zmierzchu do świtu" spoko muzyczka ;)
Stevie Ray Vaughan - Mary had a Little Lamb (też znana)
:face-smile:
Suuuper piosenka, dzieciństwo się przypomina i różne miłe chwile. ;]
Seether & Amy Lee - Evanescence