Witam szukam polskiej piosenki chyba z połowy lat 70'. Niestety ale z tej piosenki pamiętam tylko taki wers: zbieraj z życia samą piankę samą piankę i śmietankę. Pomoże ktoś z góry dzięki.
Ponawiam prośbę cyt: ''Witam, mam wielki problem poszukuje piosenki, ktora mialem na studniowce. Niestety udalo mi sie zapamietac tylko poczatek. Jest to piosenka zagraniczna ale jej poczatek strasznie przypominal polskie wyrazy cos w stylu "moj piekny dom". Nie jest to szybka piosenka ani znowu wolna, taka stonowana, pomiedzy tym a tym. Bylbym wdzieczny gdybyscie mi pomogli.'' Dodam od siebie jeszcze że tez poszukuje tej piosenki od dawna, śpiewa ją kobieta, która ma głos podobny do Belindy, oczywiście to piosenka zagraniczna ale na pewno nie angielska. Z góry dziękuję za pomoc. :)
kurcze w stradivariusie leciala przerobka jakiejspiosenki.. nie znam angielskiego ale mniej wiecej slowa lecialy tak : this is a MIRYL COLOR LOVE. pomocy ;d
hej:) szukam piosenki, w której śpiewa męzczyzna i kobieta chyba po włosku... nie orientuję się dokładnie... na początku jest wolna a potem dołącza mężczyzna i piosenka się rozkręca:) jedynie ze słów to pamiętam jakby ivolatten czy ivacośtam:/ Wiem trochę mało zapamiętałam, ale to tak urywek usłyszałam i próbuję znaleźć... będę wdzięczna:))
Odpowiedzi
Do jakiej Belindy? Carlise ?
kiedy była ta studniówka?
Pozdrawiam
albo cos z tego :
[link:merlin.pl]
Oj, z tym opisem, to mi się jakoś Natalia kojarzy, hmm... teledsysk i dom ;(
Natalie Imbruglia - Torn
Jeśli nie angielska, to zanuć i wrzuć nam "mrukando", wtedy na pewno ktoś rozpozna. Tak, to domysły przecież, jak muzyki nie słyszymy ;(
Beverley Craven - Promise Me
Wiem trochę mało zapamiętałam, ale to tak urywek usłyszałam i próbuję znaleźć...
będę wdzięczna:))