Witam Poszukuję tytułu piosenki (chyba to techno) albo po prostu imprezowa,stara nutka na której początku grają tak jakby organki o zmienionej barwie coś takiego : tyryryry tyryryryry ry ryry :D Wygląda śmiesznie ale może ktoś,kto siedzi w piosenkach tego typu będzie wiedział o co mi chodzi :D
Nie wyglada smiesznie, ale jest zupelnie bezuzyteczne ;) Zanuc melodie i wrzuc do odsluchania. Co masz na mysli piszac 'organki'? Keyboard? Harmonijka ustna? Organy koscielne?
czesc wszystkim szukam piosenki polski hip hop nie znam wykonawcy ani tytułu ale wiem ze w tekscie spiawł ktos tak''tanczysz breakdance to nie przestawaj bo to ma sens nawet papiez sie tym jarał''jak ktos zna niech napisze
szukałem po youtubie myslałem ze to moze bez cenzury spiewa zespół ale nic z moich poszukiwan i jeszcze raz przypominam w tekscie spiewał ktos tak ''tanczysz breakdance to nie przestawaj bo to ma sens nawet papiez sie tym jarał''
Hej, Szukam piosenki, którą słyszałem jakies 3-4 lata temu. Piosenka wolna, śpiewał ją facet. Na teledysku/filmiku był gość grający na fortepianie. W tekście było coś takiego " this could be love again...", nie pamiętam dokładnie. Proszę pomóżcie, bo strasznie mi zależy na odnalezieniu tego kawałka :(
czesc pisałem wam ostatio o hip hopie ze w tekscie było cos takiego '' tanczysz breakdance to nie przestawaj bo to ma sens nawet papiez sie tym jarał'' wie ktos kto spiewa albo tytuł???
Witam szukam piosenki jest ona z bodajze 2008 roku, hip hop amerykanski, poczatek "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i pozniej jest you cant run you cant hide there is no place to used to go czy jakos tak za pomoc z gory dziekuje
Odpowiedzi
Poszukuję tytułu piosenki (chyba to techno) albo po prostu imprezowa,stara nutka na której początku grają tak jakby organki o zmienionej barwie coś takiego :
tyryryry tyryryryry ry ryry :D Wygląda śmiesznie ale może ktoś,kto siedzi w piosenkach tego typu będzie wiedział o co mi chodzi :D
Nie wyglada smiesznie, ale jest zupelnie bezuzyteczne ;) Zanuc melodie i wrzuc do odsluchania.
Co masz na mysli piszac 'organki'? Keyboard? Harmonijka ustna? Organy koscielne?
Dzięki za zainteresowanie,pozdrawiam :D
Let's Go Project - Yeke Yeke (Kuba S & Fisher Remix)
Może to?
szukam tytułu tej piosenki, wie ktoś co to może być? Niestety słaba jakość, ale to jedyny trop jaki mam.
Nie znam ani tytułu ani wykonawcy. :(
Bardzo prosze o pomoc.
Pozdr ;)
szukam piosenki jest ona z bodajze 2008 roku, hip hop amerykanski, poczatek "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" i pozniej jest you cant run you cant hide there is no place to used to go czy jakos tak za pomoc z gory dziekuje