Witam Szukam starej piosenki polskie. Nie znam wykonawcy ale śpiewa ja babka i wrzuca na swojego bylego faceta. W refrenie mówi mu ze cieszy sie ze nie maj dzieci bo bylyby beznadziejne po nim cos takiego. Błagam poóżcie.:)
hey szukam piosenki starej nie znam tytulu a nie wiem gdzie jej szukac nie pamietam slow zbytnio jest to piosenka zagraniczna siedzaca dziewczyna na luzku 3 przyjaciolki ja pocieszaja zranil ja facet o ciemnej karnacji i to on spiewa wlasnie ta piosenke jest tam scena ze wraz z kolegami jezdza ciemnym autem
hey szukam piosenki starej nie znam tytulu a nie wiem gdzie jej szukac nie pamietam slow zbytnio jest to piosenka zagraniczna siedzaca dziewczyna na luzku 3 przyjaciolki ja pocieszaja zranil ja facet o ciemnej karnacji i to on spiewa wlasnie ta piosenke jest tam scena ze wraz z kolegami jezdza ciemnym autem
Witam. Szukam piosenki, dosyć starej. Nie zna tytułu. W tekście występowały takie zdania jak: moja własność moja świętość i nic wam do tego. Niestety nic więcej nie pamiętam.
kolega szuka, kojarzy ktoś taką piosenkę starą, 8 lat temu ją słuchałem , śpiewali chyba po francusku, teledysk wyglądał mniej więcej tak - było dwóch kolesi, ukradli śpiącej mamie kosmetyki, pomalowali się nimi i poszli na imprezę, tańczyli Breakdance, a potem ich policja złapała, kojarzy ktoś?
Odpowiedzi
szukam piosenki od miesiąca, mam tylko nagranie
proszę o pomoc! :|
Hoxygen feat. Linda & Shiva - Somebody To Love
Szukam starej piosenki polskie. Nie znam wykonawcy ale śpiewa ja babka i wrzuca na swojego bylego faceta. W refrenie mówi mu ze cieszy sie ze nie maj dzieci bo bylyby beznadziejne po nim cos takiego. Błagam poóżcie.:)
Szukam piosenki, dosyć starej. Nie zna tytułu. W tekście występowały takie zdania jak: moja własność moja świętość i nic wam do tego. Niestety nic więcej nie pamiętam.
?