Mam ogłoszenie i pytanko. 1. "Góra" zgodziła się na nasze małe przedsięwzięcie i bardzo przychylnie się do niego odnosi :) Wyj. stanowi samo słowo "konkurs". 2. Nie wiem jak zatytułować wątek. Chcę żeby reklamował, przyciągał jak największą liczbę osób a jednocześnie żeby od razu było wiadomo kogo to nie zainteresuje i może go sobie darować od razu :) Czekam zatem na Wasze propozycje. OTO MOJE: - plebiscyt piosenki - kierunek wschód - najlepsze nuty zza wschodniej granicy itd. serdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje :)
PS tekst już został zredagowany i pozytywnie zaopiniowany.
Myślałam o tym żeby użyć takich słów jak: sonda, quiz, głosowanie ... no nie wiem. Co myślicie?
Podoba mi się pomysł połączenia: "Plebiscyt piosenki - kierunek wschód". Podoba mi się też: "Wybieramy najlepsze nuty zza wschodniej granicy". Druga propozycja brzmi za poważnie :)
Jak widzicie jest nowy wątek! Mam zatem prośbę. Przenieście swoje propozycje do nowego wątku, a ja potem usunę je z Muzyka z Russian Music Box :) PS rozszerzyłam sprawę na całą słowiańską brać :) także Bułgarów i innych południowych sąsiadów. Myślę, że będzie ciekawiej.
hej szukam takiej nutki dzisiaj leciała na Music Box Russia było w niej czterech przystojniaków i śpiewali jakoś tak ,,sama samaj'' w refrenie a na koniec w teledysku połączyli na jakiejś łące swoje amulety i poleciał z nich taki słup światła do góry kto wie o co mi chodzi to proszę o odp bardzo mi się spodobała ta piosenka :D
Czesc ja szukam piosenki z russia music box ostatnio lecialo zespol cabriolet nie pamietam jak lecialo ale cos jest tu nieba cos w tym stylu to moze byc nowa piosenka cabriolet Wielkie dzieki
Odpowiedzi
Бьянка "А чё чё" oryginalnie
http://www.tekstowo.pl/piosenka,bianka,_1040___1095_1105___1095_1105_.html
1. "Góra" zgodziła się na nasze małe przedsięwzięcie i bardzo przychylnie się do niego odnosi :) Wyj. stanowi samo słowo "konkurs".
2. Nie wiem jak zatytułować wątek. Chcę żeby reklamował, przyciągał jak największą liczbę osób a jednocześnie żeby od razu było wiadomo kogo to nie zainteresuje i może go sobie darować od razu :) Czekam zatem na Wasze propozycje.
OTO MOJE:
- plebiscyt piosenki
- kierunek wschód
- najlepsze nuty zza wschodniej granicy
itd.
serdecznie pozdrawiam i czekam na Wasze propozycje :)
PS tekst już został zredagowany i pozytywnie zaopiniowany.
Plebiscyt piosenki - kierunek wschód coś w tym stylu.
Podoba mi się pomysł połączenia: "Plebiscyt piosenki - kierunek wschód". Podoba mi się też: "Wybieramy najlepsze nuty zza wschodniej granicy". Druga propozycja brzmi za poważnie :)
zaapraszam na festiwal wszystkich chętnych ;)
Mam zatem prośbę. Przenieście swoje propozycje do nowego wątku, a ja potem usunę je z Muzyka z Russian Music Box
:)
PS rozszerzyłam sprawę na całą słowiańską brać :) także Bułgarów i innych południowych sąsiadów. Myślę, że będzie ciekawiej.
powiedz coś więcej o nutce :) moze ta?