Mogę tylko pogratulować wam dobrego ucha i wspaniałego słuchu :) Brawo :) Jestem pod wrażeniem :) Dobry kierunek poszukiwań. Inne opcje? btw śliczna jest ta nutka :)
Szanowni bracia i siostry czas goni... wszyscy jesteśmy o rok starsi, a grudzień się skończył. Pora na nute miesiąca :) Zasady krótko streszcze: lista kandydatów została zamknięta i znajduje sie poniżej. Każdy z nas ma prawo JEDNEGO głosu, kopiując całą liste i dopisując na końcu kolejki danego utworu swój nick i tak powtarzamy operacje z ograniczeniem czasowym do 6 stycznia... od 6 stycznia przyjmujemy nominacje do nuty styczniowej :D Oczywiście zgodnie z sugestią szefowej nie ma głosowania na nute, która sie nominuje! i prosze nie oszukiwać! :) Zachęcam wszystkich do głosowania... gospodarzy i gości, użytkowników i moderatorów, obserwatorów a nawet matki, żony i kochanki...
Czas start... DJ Smash & DJ Vengerov - Только вперед (DJ Smash & DJ Vengerov -Tolko vpered)…
Ани Лорак и Сергей Лазарев - Без бою (Ani Lorak i Sergey Lazarev - Bez boyu)… MATEK;
IOWA - ищу мужа (IOWA-ishchu muzha)…
Дима Билан - Космос HQ (Dima Bilan - Kosmos HQ)…
Вера Брежнева - Любовь спасет мир (Vera Brezhneva - Lyubov spaset mir)…
Вера Брежнева - Реальная жизнь (Vera Brezhneva – Real’naya zhizn)…
Александр Рыбак-Достала (Aleksandr Rybak-Dostala)…
Ewcia rzuć swoim mądrym okiem czy fonetyka wg. wujka Googla jest haraszo bo wiesz ze ja to nie panimaju :D
Oj Matek, Wcale nie o rok starsi, tylko o parę dni. Nie ma co sobie tak dodawać. Ja tam się czuję młoda hehe ;) a tak poza tematem to miałeś Sylwestra czy znowu pilnowałeś nam prądu ;D ?
Odpowiedzi
to przede wszystkim dla ciebie, ale także dla wszystkich tych którzy uwielbiają słodki głos Alsou
Czy ktoś zgadnie w jakim to języku?
Co do nuty pierwszy raz słyszę , jest piękna :)
Nie dziwię się papcia że tego nie słyszałaś jeszcze bo to nowość!
Brawo :) Jestem pod wrażeniem :) Dobry kierunek poszukiwań.
Inne opcje?
btw śliczna jest ta nutka :)
Chodzi mi głównie o piosenki kobiet, bym był bardzo wdzięczny. ;)
powiedz jeszcze o który koncert ci chodzi o ten na Kanale Pierwym czy innym kanale? Bo było ich kilka.
МУЗ-ТВ - "Новый год на Муз-ТВ"
RUSSIAN MUSICBOX - "Новый год на Russian Musicbox"
ДОМАШНИЙ - "Новый год на Красной площади"
a dziś jest ten:
ПЕРВЫЙ КАНАЛ - 18:40 - "Две звезды"
lista kandydatów została zamknięta i znajduje sie poniżej. Każdy z nas ma prawo JEDNEGO głosu, kopiując całą liste i dopisując na końcu kolejki danego utworu swój nick i tak powtarzamy operacje z ograniczeniem czasowym do 6 stycznia... od 6 stycznia przyjmujemy nominacje do nuty styczniowej :D Oczywiście zgodnie z sugestią szefowej nie ma głosowania na nute, która sie nominuje! i prosze nie oszukiwać! :)
Zachęcam wszystkich do głosowania... gospodarzy i gości, użytkowników i moderatorów, obserwatorów a nawet matki, żony i kochanki...
Czas start...
DJ Smash & DJ Vengerov - Только вперед (DJ Smash & DJ Vengerov -Tolko vpered)…
Ани Лорак и Сергей Лазарев - Без бою (Ani Lorak i Sergey Lazarev - Bez boyu)… MATEK;
IOWA - ищу мужа (IOWA-ishchu muzha)…
Ewcia rzuć swoim mądrym okiem czy fonetyka wg. wujka Googla jest haraszo bo wiesz ze ja to nie panimaju :D
DJ Smash & DJ Vengerov - Только вперед (DJ Smash & DJ Vengerov -Tolko vpered)…
IOWA - ищу мужа (IOWA-ishchu muzha)… MONA80
Ани Лорак и Сергей Лазарев - Без бою (Ani Lorak i Sergey Lazarev - Bez boyu)… MATEK; MONISKA87
IOWA - ищу мужа (IOWA-ishchu muzha)… MONA80
Wcale nie o rok starsi, tylko o parę dni. Nie ma co sobie tak dodawać. Ja tam się czuję młoda hehe ;)
a tak poza tematem to miałeś Sylwestra czy znowu pilnowałeś nam prądu ;D ?